Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Műller-es törlőkendőt (Beauty...

Műller-es törlőkendőt (Beauty Baby) használt már valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 5. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is sokat szemeztem vele, de végül nem került bele (eddig) a babakelengyébe. Igazából pont a számból vetted ki a kérdést, kedves Kérdező. Bár ahogy észreveszem, a Rossmann-nak és a DM-nek is jó fajta holmijaik vannak, nem hiszem, hogy a Müller igénytelenebb lenne, vagy rosszabb minőségű termékeket adna. (Azért én is figyelem majd, hátha jönnek tapasztalatok másoktól)
2013. jún. 5. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy csomag, kaptuk ajándékba, de még nem bontottam fel. A Rossmannost nem ajánlom, drága és ahhoz képest nem is jó. Nem annyira nedves és szita jellegű. De valaki az ilyet szereti. Nekem a libero jött be meg a pampers. Valakinek meg ez nem. Ki kell próbálni kinek mi a jó.
2013. jún. 5. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, a férjem vett egy 4-es pakkal, most azt használom, nincs vele bajom, próbáld ki nyugodtan! :-)
2013. jún. 5. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, én meg voltam vele elégedve!
2013. jún. 5. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
11 hónapja használom, teljesen jó. Olvasd el a popsitörlők összetevőjét. Mindegyikben van parfüm, na ebben nincs.
2013. jún. 6. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!