Disneyland-be érdemes már 2 évessel elmenni?
Szerintem elvezne . Csak az en lanyombol kiindulva ha mar csak a reklamot meglatja megorul erte.(2,5eves)
Mi augusztusba megyunk 2,5eves a nagy 10honapos a kicsi.
Persze a kicsi meg nagyon kicsi de nem fogjuk otthon hagyni:)
Szerintem élvezné. Persze vannak olyanok amiket ekkora gyerekkel nem ajánlok játék viszont rengeteg olyan van amit egy két éves is élvez.
3 unokatesóm is volt ilyen nagyon kicsin kinn. Egyik alig 1,5 éves volt. A másik kettő 5-7 évesen voltak kinn. De mind három szüleitől azt hallotam, hogy élvezték.
A kicsi aki 1,5 évesen volt az ő esetében mondjuk azt mondták, hogy legjobban azokat a beöltözött embereket csodálta meg /amúgyis hatalmas szemei vannak de még nagyobbra nyitotta/ mert ilyen walt disney-s mese figuráknak vannak beöltözve mint pl:. mickey és mini egér.De persze a játékokat is élvezte.
Mi tavaly voltunk párommal felnőttként, gyerek nélkül. Ugyan a legkisebbeknek való részt kihagytuk, de abban egyetértettünk, hogy a leendő gyerekeinket olyan 7-10 évesen fogjuk csak elvinni.
Mondjuk nagyon sok 2-3 éves kicsit is láttunk ott, a többségük babakocsiban "szenvedett" a tűző napon.
Bocsánat, ha nem ilyen válaszra számítottál.
Nem, köszönöm Neked is! Az a gondom, hogy nagy a két gyerek közt a korkülönbség, és reméltem, hogy mielőtt a nagy kiöregszik belőle, találunk olyat időpontot, ami mindkettőnek jó lesz.:)
Igaziból minden tapasztalat hasznos és ezúton üzenem, hogy baromi szánalmasnak tartom, aki lepontozza a válaszokat. Miért nem lehet felfogni, hogy a "tapasztalat" az szubjektív, tehát sokféle, éppen ezért lenne hasznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!