Erdemes elvinni egy 3 eves kislanyt Disneylandbe, ha imadja Mickey egeret es a tobbi Disney mese szereplot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 18:26
1/11 anonim válasza:
Később vinném el, hogy emlékezzen majd rá, meg amikor már felülhet egy-két dologra.
2/11 anonim válasza:
Én ilyen 8-10 éves kora körül vinném el.
3/11 anonim válasza:
2 éves lányommal megyünk május elején. Ő is imádja. Csinálunk majd sok videót, később visszanézheti. Most rajong érte, imádom nézni milyen boldog amikor meglátja ezeket a mesehősöket.
4/11 anonim válasza:
Én 15 èvesen voltam a francia Disneyland-be. Imádtam, akkor megfogadtam ha lesz gyerekem elviszem oda. Most 3 èves,6-7 èv múlva visszük el,hiszen most mèg nem ülhet fel igazán semmire. De persze annyi ott a lâtnivaló,hogy unatkozni nem fogtok ès egy nap nem is elèg. Jó szórakozást kívánok, ha mentek ès írd meg,hogy hogy ètezte magát.
5/11 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Mi kislányunk sem emlékszik a nyaralásokra, de a fényképeket imádja nézegetni, és tudja, érti, hogy ezek vele történtek.
A figurák pedig élőben is biztos nagyon tetszenek majd a kislányodnak. :-)
6/11 anonim válasza:
Szerintem még kicsi hozzá, de pár év múlva elvinném. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Hát, szerintem még várunk, és egyelőre csak Ausztriába megyünk el a meseparkba. :)
2013. jan. 27. 20:10
8/11 anonim válasza:
Én is 3 éves korában vittem a kislányomat. Én is sokat gondolkoztam hogy érdemes-e. Előtte sokszor néztünk a youtube-on disneyland-es videókat és láttam hogy nagyon tetszik neki, mondogatta is hogy oda akar menni, így elmentünk. Ő Goofy mániás, nagyon élvezte hogy találkozhatott vele és a többiekkel is. Viszont körhintákra meg hasonlókra nem érdemes még felültetni, mert a legtöbb nagyobbaknak való, és az iskolai szünetekben van hogy egy órát is kell várni mire sorra kerül az ember. Szerintem ekkora gyereket tényleg csak a mesefigurák érdeklik. Vigyetek kamerát, nálunk is jó volt hogy vittünk, mert örömmel nézte vissza. Azóta is mondogatja, hogy menjünk el újra, úgyhogy idén is elmegyünk, szerencsére közel lakunk hozzá.
9/11 anonim válasza:
Tehát, aki szerint érdemes elvinni az nem adott hasznos választ :( klassz...
10/11 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit sem!! Minden válasz hasznos volt Nekem! Köszönöm!
2013. jan. 28. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!