Képtelen vagyok a lányomra nézni, úgy érzem megőrülök, mit tehetnék?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Akinek van ideje, olvassa el az előzményeket kérem...Megszületett a harmadik baba, és hát egyértelműen fekete...A lányom azt hazudta, hogy nem tőle van, végig kitartott ez mellett. Apaságit akartunk eddig, de mikor megláttuk a babát, hát egyértelmű volt a helyzet, mondtam neki, vallja be, de ő még mindig tagad, engedné, hogy több 10 ezret kifizessünk potyára úgy, hogy most is egyik napról a másikra élünk az ő felelőtlensége miatt. Akit apukának hittünk, hófehér bőrű szőke srác, látva a baba szó szerint fekete bőrét, kizárt, hogy ő lenne, plusz ő tagadja azt is, hogy csóknál több lett volna köztük.
Ismét hazudott a lányom, anyagilag csőd helyzetben vagyunk, itt egy újabb baba a másik 2 gyerek mellé, és a lányt csak az érdekli, hogy facebookon mutogassa...
Én undorodom tőle már, a végletekig csalódtam benne, szivem szerint elzavarnám, de mi lesz a gyerekekkel?
Nem lehetne a 3 gyerekre gyámságot kérni azzal az indokkal, hogy az anya alkalmatlan a gyereknevelésre.
Utána megmondani neki ha nem tér észhez mehet a háztól az apát meg beperelni gyerektartásért. 3 gyerekre a fizetése 50% jár, ha nincs munkája az állam megelőlegezi.
Elolvastam az összeset!!!!
4-es neharagudj :) utólag láttam,hogy utána olvastál és elnézést kértél.Szóval én is elnézést kérek tőled!
Én is csak azt tudom neked mondani,hogy próbáld gyám alá venni te a gyerekeket,a lányod meg mehet a putriba.Ott hamar észhez térne valószínüleg!
már az előző kérdésedet is olvastam mikor kiírtad, de nem válaszoltam mert nem tudtam. borzasztó szituációba kerültetek, nagyon sajnálom.
szerintem azonnal lépnetek kell valami drasztikusat.
picit gondolj bele a lányod helyzetébe. ő lusta, nem felelősségteljes anya, tesz mindenre nagy ívben. de megteheti? igen! na ezen változtassatok!
nem tudom milyen házban éltek, de meg kéne oldani, hogy átalakítsátok 2 generációssá. tudom, rossz anyagi körülmények között éltek, de talán kis ráfordítással visszahozná az árát. használtan pl. teszveszen olcsón lehet mindent szerezni, gondolkozzatok el rajta.
legyetek külön, lányodnak adj pénzt a gyerekek ellátására. mondjuk ha ennyire lesz.rom stílusú akkor lehet elkölti, így mondjuk vidd át a kicsiket este, adj nekik vacsorát, de a lányodnak ne! elkölti a pénzt és nem lesz pelus? oldja meg! majd ha lepisili egy nap 20x a 2 kicsi, akkor nyilván legközelebb majd arra fog költeni.
nem lesz neki mit enni? hát majd elkezdi beosztani a pénz.
bele kéne tenni szerintem az anya szerepbe úgy ahogy van, mert amíg te mindent megoldasz helyett, mindenben kisegíted, gondoskodsz arról, hogy mindenük meglegyen, nyilván nem fog megmozdulni.
talán ez elindítana valamit.
arról nem is beszélve, hogy ha külön tudnátok valahogy menni, nektek is csak jobb lenne, esténként a férjeddel tudnátok kettesben lenni, nagyon fontos lenne szerintem, hogy a ti kapcsolatotok helyre jöjjön, mert ha így folytatódik és menthetetlen lesz, akkor mind a 3 unoka mehet az utcára :(
bölcsin is gondolkozzatok el, nem szoktam ezt írni, de ha ennyire nem érdekli a gyerekei akkor talán a 2 nagyobbnak ott jobb helye lenne nappal :( és mindenféleképpen intézd úgy, hogy mikor a legkisebb 1-1,5 éves lesz, akkor ő is menjen bölcsibe, akkor meg már tényleg ne adj a lányodnak semmit, se kaját, se nete ne legyen, semmi!
még esetleg az lehetne jó ötlet, ha megvalósítható, mindketten a férjeddel tudnátok munkahelyet váltani, hogy elköltöztök, jó messzire az apától, új életet kezdtek! hátha a környezetváltozás is jót tenne az egész családnak!
Nem tudom, hallotad-e a sztorit:
Szombathely mellett, Vépen, egy nőnek fekete babája született, a fehér apától. Persze mindenki kiakadt, a csaj állította, hogy nem ment félre, de férj el akarta hagyni, érthető módon nem hitt neki. Mígnem a dédmama bevalotta, hogy neki bizony volt egy fekete szeretője (és mint kiderült, tőle van a nagymama), mert valami menekülteknek volt ott tábora. És a színes bőr 2 generációt ugrott.
Persze nem mondom, hogy itt is ez történt, de tudd, hogy máshogy is lehet színesbőrű a baba, nem csak úgy, hogy a lányod félre ment. Persze egy dns vizsgálatból kiderül minden.
Jaj az nem Vépen volt hanem a hülye gyanú árnyéka sorozatban.
Mese habbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!