Tényleg már "cirkuszi látványosság" vagyunk?
Nekem 3.5 évesem, 2 évesem és 31 hetes pocaklakóm van :)) szóval hasonló szitu, de nálunk a két nagyot ikreknek nézik, mivel a lányom átlag méretű, fiam viszont jó nagy, ezért a két gyerek tök egyforma :))
Mindíg kérdezik hogy és most is ikrek lesznek ???
Ezen nagyon jót szoktam mosolyogni :))
Minket is iszonyatosan megnéznek !!!! sőt, kérdezgetnek is, igazából nem zavar mert mi is mindhármat terveztük :) anyagilag megengedhetjük és mindenük meg van...
Ráadásúl 51 kg vagyok 31 hetesen...2 gyerekkel...így még inkább néznek hogy övtáskám van vagy mi ??? :)))
Játszón szaladgál a két gyerek, egyik oda jön hozzám, aztán szalad a másik is, anyukák sorra kérzezgetik hogy mindkettő az én gyerekem ??? :))
Amikor férjemmel megyünk valahova és esetleg épp hiszti van (így még látványosabbak vagyunk)viccből szoktam neki mondani hogy ezek a Te gyerekeid, én csak az elsőt várom :DDDD nem baj ha kicsit lemaradok ?? :)))
szóval azért fura hogy nagy látványosság vagyunk, de velünk is ez van :)) boltban, utcán, mindenhol néznek... :DDD főleg öreg nénik "szólank be" de mindenki kedves szokott lenni....nincsen még negatív tapasztalatom....
Ja meg mikor kérdik hogy ugye ők ikrek , igaz ???
akkor szoktam mondani, hogy :igen !!! csak másfél évre születtek :))
ja és még annyi jutott eszembe hogy biztos nem neked szánják a negatív tekintetet, csak egyszerűen leveri őket a víz hogy húúú...ezt én nem vállalnám :)) vagy nem akarnám ...
de ez is érthető, mindenkinél van egy határ, nálunk tágabb...
de pl 6 gyerektől engem is leverne már a víz :)))))
Nekünk 3 kicsink van, itt a környékünkön mindenki érdeklődően, kedvesen beszélget velünk, a szemünkben pozitívan állnak hozzánk, még egy csúnya nézést sem láttam. Amikor visít valamelyik, akkor is inkább sajnálkozva néznek vagy odajönnek, hogy segíthetnek -e vagy csak odajönnek beszélgetni, hogy oldódjon a feszültség. Bp.
4,5 éves, 2éves és fél évesek a gyerekeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!