Tényleg már "cirkuszi látványosság" vagyunk?
Nem vagy cirkuszi latvanyossag, de en is megneznelek. Nem rosszindulatbol, csupan felmerulne bennem, hogy jo bator vag: egyreszt harom gyerek a mai vilagban, masreszt a kis korkulonbseg miatt. "Pusmogni", vagy megjegyzest tenni eszembe nem jutna. Semmi kozom az eletedhez. Az atlag ember - szerintem- ilyenkor a sajat korulmenyeihez meri a gyerekvallalast. Tehat az en anyagi helyzetem nem engedne meg harom gyereket -es mivel nem ismerem a korulmenyeket, alapbol ezt gondolnam rolad is, ha latnalak valahol- es az idegrendzserem sem birna el ennyi kicsit. Persze tudom, hogy masok vagyunk, de azert elso korben szerintem mindenki igy gondolkodik egy ilyen kis csalad lattan :)
Amugy sok boldogsagot nektek.
Üdv a nagycsaládosok körében!
Szokj hozzá, és ha megszületik a pici, a 3 gyerkőccel ugyanolyan feltűnőek lesztek, mert nem mindenki olyan bátor, hogy ezt bevállalja, ezért akik megnéznek, lehetnek meglepődő, irigykedő, csodálkozó emberek, nem feltétlenül rosszindulatúak. Tényleg nem divat ennyi gyerek, egy időben én is mindig magyarázkodtam, hogy hát a két fiú után szerettünk volna kislányt is, azért vállaltunk 3-at,mert a legrosszabb az volt,amikor azt kérdezték, hogy ugye besikerült a 3. azért van, mert még fel sem tételezték, hogy terveztük. A legtöbb ismerősöm letudja az 1-2 gyereket, és sápítozik nekem, hogy jaj ő már nem kezdené előlről, milyen rossz lehet nekem 3 picivel.
Pedig nem rossz nekünk, nagyon is jó.
Kívánok nektek is minden jókat, és boldog babavárást!
Köszönöm a válaszokat és az őszinteséget :).
Azért azt meg tudom különböztetni, hogy mosolyogva néznek-e, vagy azzal a goromba fejjel, ami sok mindent jelenthet, de nem pont jó dolgokat juttat eszembe. Egyébként szoktunk kedves emberekkel is találkozni, nem azt mondom, ilyen soha nincs, de valahogy az tűnik ritkább esetnek.
Hogy ki mit engedhet meg magának, az nagyrészt a saját döntése is, erről csak ennyi a véleményem. Ha ragaszkodnék ahhoz, hogy pl két kocsink legyen vagy minden nyáron két hét tengerpart, akkor tényleg legfeljebb egy gyerek férne bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!