Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is túlzás, amit...

Szerintetek is túlzás, amit tervezek? A férjemnek van igaza?

Figyelt kérdés

A lányom 2 éves lesz, októberben megy bölcsibe én meg dolgozni. Úgy godnoltam, amennyire lehet használjuk ki a nyarat, ezért minden hétvégére beterveztem valami jó kis programot. Állatkert, vadaspark, kirándulások, strandolás, gyerekfesztiválok.

A férjem szerint ez túlzás, ő a nyáron pihenni akar, nem jönni-menni.

Megyünk pihenni kettesben is, amúgy is hetente, 2 hetente van pár szabad óránk, járunk össze barátokkal is, szóval nem csak a gyerek körül forog az életünk.

Csak attól félek, hogy ha elkezdődik a munka és a bölcsi, nem nagyon lesz ilyen lehetőségünk hétvégén, vagy csak ritkán.

Mi a véleményetek?

2013. jún. 3. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem nem tűnik sokank mert mi is pörgősek vagyunk, minden hétvégén felkerekedünk és megyünk valahova, ritka hogy otthon ülünk...de mi mindketten ilyen "nyughatatlanok" vagyunk :)

kora estére így legalább a gyerekek is kidőlnek, így mi akkor pihizünk :)

ha viszont a férjed nem akar ilyen sűrű programot akkor ülljetek le, és beszéljétek meg mi az arany közép út hogy mindenki jól érezze magát !

jó szórakozást Nektek :)

2013. jún. 3. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha úgy tálalod, hogy hét végén ez és ez lesz, elmehetnénk, lehet jobban hajlana rá a férjed is. Biztosan szívesen megy ő is. Az meg megint ötletszerű, hogy ne csak magatokba menjetek egy-egy ilyen programra, hanem a barátaitokkal együtt.

Olyan, mintha előre ki szeretnéd magad pihenni, és előre akarnál élményt begyűjteni.

Engem fárasztott, mikor minden hét végén mentünk valahová, csakhogy ne üljünk otthon.

2013. jún. 3. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
szerintem egyáltalán nem sok minden hétvégére a program. Minket pont az akasztana ki, ha állandóan otthon kellene lenni
2013. jún. 3. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez csak temperamentum kérdése. Te ezekszerint pörgős, jövős-menős típus vagy, de nem mindenki ilyen. A férjed helyében én is kiakadtam volna, hogy egész nyáron nem lesz egy nyugis hétvégém.

Nekem is sokszor mondják, hogy nem értik, hogy hogy tudunk itthon ülni egész nap, pedig nekünk ez nagyon is jó. Nagyon jól el tudjuk foglalni magunkat itthon is, játszunk a gyerekkel, filmeket nézünk, beszélgetünk, és örülünk neki, hogy nem kell sehova rohanni.

Szerintem mivel eltérőek az igényeitek mindkettőtöknek kompromisszumot kell kötnie. A férjedet kérd meg, hogy időnként menjen veletek a programokra, máskor meg menj a férjed nélkül, vagy próbáld meg megtalálni az otthoni bekuckózás varázsát, mert van neki, hidd el :)

2013. jún. 4. 03:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi is inkább megyünk ide-oda, mert otthon lenni nem pihenés gyerekkel. Az sokkal megerőltetőbb, ha le kell foglalni a gyereket (ráadásul nálunk 2 van, és a veszekedésüket kell folyton hallgatni itthon, ami nem pihentető).

Gondolom a férjed tényleg pihen hétvégén és te szórakoztatod a gyereket. Akkor viszont tényleg csináljatok programokat.

2013. jún. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!