Ha nevelőszülők szeretnénk lenni, akadályt jelenthet-e az, ha a férjemnek egy évig nem volt hivatalos munkája (feketén dolgozott), de most már fél éve hivatalosan van bejegyezve?
Figyelt kérdés
Szép nagy családi házunk van, nincs semilyen tartozásunk, sem anyagi gondjaink. Én jelenleg anyaságin vagyok.2013. jan. 25. 07:34
1/5 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy a akadály lenne, hiszen ha hivatásos nevelő szülők lesztek, akkor azért fizetést fogtok kapni.
2/5 A kérdező kommentje:
éEn tudom, hogy azért kapok egy bizonyos összeget, de mi nem azért csináljuk, hanem azért, mert nekünk sajnos nem lehet gyerekünk és gondoltuk, akkor segítünk másokén. Azért kérdeztem, hogy nem jelenthet-e akadályt, hogy nem fogják-e azt gondolni, hogy csak a pénz miatt csináljuk. Mert tényleg nem azért. Nem akarom elkiabálni, de szerencsére jól megy a dolgunk.
2013. jan. 25. 07:50
3/5 anonim válasza:
Kit érdekel mások mit gondolnak!Lényeg,hogy olyan helyre kerüljenek ezek a gyerekek ahol méltóan fel tudnak nőni és beilleszkedni a társadalomba.Nemes cél nekem ez a véleményem.Én is gondolkodom rajta.
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj,de hogy vagy anyaságin ha nincs ill. nem lehet gyereketek???
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok anyaságin, hogy örökbefogadott pici babánk van. Arra gondoltunk, hogy szeretnénk több gyereknek is esélyt adni a normális életre, ezért a nevelőszülőséget választanánk.
2013. febr. 1. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!