Mennyire zavaró ha G re végződő vezetéknévhez K val kezdődő utónevet adunk?
Végre hónapok után sikerült találnunk a férjemmel 2 nevet ami mindkettőnknek tetszik, nem kötődik hozzá rossz élmény, nem kötünk hozzá más gyereket, nincs a rokonságban,nem túl gyakori de nem is ritka. Mindent végigvettünk és egy maradt lánynévből (fiúnevünk persze elejétől volt, dehát persze kislányunk lesz nehogy egyszerű legyen:)).
Tehát nem akarom pontosan kiírni de úgy mint pl. Balog Kinga.
anyósnak mi köze hogy ti a gyereketeknek milyen nevet szeretnétek adni?
én apám is fujjogott a lányom nevére, mert neki nem tetszett, ő is próbált befolyásolni a neki tetsző névre, de engem nem érdekelt. mára már megszokta a lányom nevét, és hogy tetszik-e neki, kit érdekel? szerintem gyönyörű név.
egyébként meg gondolom minden másba is próbál belekotyogni anyóspajtás, ne hagyd magad.
Korábban én is így gondoltam vagyis mikor más nevét olvastam-hallottam akkor arra gondoltam hogy na én ilyet nem adtam volna:) Mint pl. egy ismerősöm Tobak Krisztina (ahol ugye hasonlóan összeolvad) Vagy Halász Eszter (az meg szeszter egyben).
Dehát egyszerűen ami nekem tetszik arról a férjem hallani se akar ami meg neki az meg nekem nagyon nem...teljesen más az ízlésünk így nevek terén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!