11/21 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek, mind a három. A Sarolt nálam is listás, de a férjem megvétózta, a Rege pedig sajnos már foglalt a családban.
Az én gyermekeim is magyar nevet kaptak, és az első megrökönyödés után mindenki elfogadta a nevüket, és ma már azt mondják, hogy tökéletes választás volt.
12/21 zabmester válasza:
Nekem nem tetszik ezek közül egyik se, meg tulajdonképpen alapból az ilyen típusú nevek nem jönnek be.
13/21 anonim válasza:
Nagyon rondák szerintem. (És azért, ezek között és a Dzsesszika, Rikárdó típusú nevek között van egy úgynevezett átmenet is)
14/21 krisztivan válasza:
Fiam:Csege :-) Következő(ha fiú) esélyes Keve.
15/21 anonim válasza:
Nekem mindhárom tetszik, de saját gyereknek talán a Kevét tudnám elképzelni, ha nem lenne már ismeretségi körben. A férjemnek a Tege és a Vata volt a 2 nagy favoritja, de végül mást döntöttünk. A Sarolt helyett nekem jobban tetszik a Sarolta. Egyik ismerősömnek fél éve született kislánya, aki ezt a nevet kapta.
16/21 anonim válasza:
A Rege női név? Megmertem volna esküdni, hogy férfi név...
18/21 anonim válasza:
Nekem Keve és Rege nagy kedvenc és adnám is a gyerekeimnek :) A Sarolt nem tetszik.
19/21 anonim válasza:
A Rege az szép de az is max egy állatnak.
Meg én amúgy sem bírom az ilyen kétszótagos neveket.Tege,Vata,Keve??Hát akkor ennyi erõbõl Kaka.Ezek nem nevek.Sztem.
20/21 anonim válasza:
A mi családnevünkhöz nem illenek magyar,magyaros nevek,de tetszenek.Ez a 3 is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!