Mennyire gyakori manapság a gyermekek illetve babák körében a Nóra név? Kinek hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 16:50
1/10 anonim válasza:
Én is ezt adtam a lányomnak,nekem nagyon tetszik :)
3/10 anonim válasza:
4 hónapos kislányom Nóra.Tehát a válaszom egyértelmű:) Szép a jelentése,több névnapja van,egyszerű,mégis szép,becézhető.Sok babás,kisgyerekes ismerősöm van,a nagylány ovis csoportjában nincs Nóra,a játszótéren sem.
5/10 anonim válasza:
Nagyon szép név de, már túl sok van belöle .
6/10 anonim válasza:
Nekem is tetszett, de nem ment volna a vezetèknévhez és egyébként is fiunk lett. Azóta kiderült sajna több gyekünk nem lehet.
7/10 anonim válasza:
nagyon szép név,ezt adtam volna a gyerekemnek,de fiú lett
én egy nóra nevű kislányt sem ismerek az ismeretségi körünkben.bölcsis és ovis csoportban sincs
8/10 anonim válasza:
Két leendő anyukát is ismerek aki ezt a nevet fogja adni a kislányának, és még vagy három pici gyereket. Szerintem gyakori. Nekem egyébként határeset, vannak nevek amik jobban tetszenek, de ettől sem kapok hidegrázást.
9/10 anonim válasza:
Szép név szerintem is, jó gyereknek és felnőttnek is, lehet becézni is, de nem muszáj.
Nagyon gyakori név, 2011-ben a 4. leggyakoribb név volt az
újszülöttek között. Ez hivatalos statisztika, nem szubjektív benyomás.
2008 óta minden évben benne volt a leggyakoribb 5 újszülött lánynévben.
10/10 anonim válasza:
Szia! Nálunk az ismeretségi körben 2011-ben 2 kisbaba is ezt a nevet kapta. Személy szerint én nem adnám a gyermekemnek, mert már van másik név, de azt gondolom,aranyos kis név a Nóri. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!