Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt ilyen betegségetek és,...

Volt ilyen betegségetek és, ha igen, párotok hogy birta?

Figyelt kérdés
2hónapja szültem és 15-én megjött azóta Novynette fog.gátlót szedek de a mai napig igaz alig,de még mindig vérzek.Párom jol tűri de én már nagyon nem.
2009. okt. 6. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Most akkor 15-én jött meg és még mindig vérzel? Akkor az szerintem nem mensi, menjél orvoshoz sürgősen!
2009. okt. 6. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
voltam dokinál és azt mondta a gyogyszertől van.Van,hogy azt a 7napos szünetet is végig vérzik és utána már csak a 7napban jön meg.
2009. okt. 6. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd abba a gyógyszert.

Nekem Cerazette nevű tabim volt, este 8-kor bevettem, 1 óra múlva megjött. Másnap délre elmúlt, este kezdődött az egész.

2009. okt. 6. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a gyógyszer nem neked való. Nekem is volt ehhez hasonló, bár még régen, a baba előtt. Szedtem egy darabig egy olyan fogamzásgátlót, amit ha bevettem, egy óra múlva elkezdtem vérezni, estére elmúlt. És így ment minden nap. Szerintem kérj másikat, mert ez így nem jó.
2009. okt. 6. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!