Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cigit nyomott el a 15 hónapos...

Cigit nyomott el a 15 hónapos lánya hátán?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen sírok már vagy fél órája. Tényleg vannak ilyen állat nők?

2009. okt. 6. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a brutális, nem az, ha valaki tápszert mer adni a gyermekének.
2009. okt. 6. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Előrebocsátom, NEM néztem/olvastam el, amit küldtél, mert tudom, hogy napokig ezen bőgnék.

El sem tudod képzelni, hogy mi mindent csinálnak iciri-piciri gyerekekkel a "szülők". Egyik ismerősünk hivatásos nevelőszülő, olyan történeteket mesélnek gyerekekről, hogy még a legvérmesebb halálbüntetés-ellenes is azt mondja, hogy az ilyennek kötél kell, nem más.

2009. okt. 6. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Második, nyugodtan megnézheted, csak egy cikk, egy kép egy nőről aki cigizik, mellette meg egy baba háta, 3 piros körrel. Amúgy általában én sem merem az ilyeneket megnézni. Nem a kép az, ami annyira brutális, hanem az, amit ez az állat nő művel. Hogy lehet valaki ennyire degenerált???

Különben ilyenek vannak itthon is szép számmal sajnos. Vágják csak sittre ezt a büdös ribancot, megérdemli. Elég durva azért... Ez a csaj nálam alig fiatalabb, annyi idősen szültem, mint amennyi ő most, de soha ilyen eszembe sem jutott volna, pedig én is dohányzom (na jó, én nem vagyok láncdohányos), és én is szoktam ideges lenni, meg fáradt, meg minden fene, de hogy a gyerekemmel ilyet műveljek, na azt nem!!

Remélem ezt a ribancot a börtönben jól megverik párszor!

2009. okt. 6. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt tehén! Az ilyen állat, hogy szülhet gyereket??? A szívem majd megszakad! Édes picike... Hogy lehet bántani egy gyereket? Azért mert sír? De semmiért nem bántunk gyereket! Nagyon fel vagyok háborodva!!! L/26
2009. okt. 6. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért fogok én gyermekvédelemmel foglalkozni, mert kinyílik a bicska a kezemben az ilyentől!!!!És igen, vannak ilyenek, még durvábbak is vannak!!

Épp egy szexuálisan bántalmazott gyerekekkel foglalkozó szervezetnél dolgozom, hát én is tudnék mesélni....

Ha egész életem során csak egy ilyen picikén segítek, már megérte, hogy megszült az anyám!

2009. okt. 6. 21:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Eddig is nagyon érzékeny voltam az ilyesmire (kisgyerekek, állatok bántalmazása), de mióta nekem is van gyerekem, egyszerűen kinyílik a bicska a zsebemben... :(
2009. okt. 6. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Abban a varosban elek, ahol ez tortent...hatalmas a felhaborodas...es nyomdafesteket nem turo dolgokat irnak a forumokon...undorito fat evil bitch!!!!
2009. okt. 6. 22:04
 8/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk erről a nőről ránézésre sem sok jót jósolnék... Agresszív, már a megjelenése is.

Amúgy melyik városban történt ez?

2009. okt. 6. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Worcester.

Az a durva, hogy ennél sokkal keményebb, durvább dolgokat is megcsinálnak pici, védtelen babákkal! (Nem akarom sorolni, de amikor kukába dobnak egy újszülöttet...)

Elnyomni a cigit a hátán, mert sírt?! Én elevenen elégetném azt a nőt. És mit kap? 9 hónap börtönt...Egy sikkasztásért többet adnak! Őszintén remélem, hogy a börtönben a társaitól megkapja, ami jár neki! Nem megölni, csak alaposan megkínozni kell!!!

2009. okt. 7. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Hat igen...az itteni (worcester) forumokon is azt latolgatjak hogy sokkal tobbet kellett volna kapnia, es hogy rohej amit kapott!!!remelem meglincselik a bortonbe...az a kis elet nem kerte, hogy megszulethessen...igazabol szerintem angliaban a rendszerrel van a gond...keveslem a felvilagositast...amugy ugy mukodik hogy egy gyerek utan jar a segely, lakas tamogatas, meg egyeb kedvezmenyek...aztan ketto utan meg tobb, es igy tovabb...es palyazhatsz onkormanyzati lakasra, ami nem ugy van mint otthon, itt meg is kapod...es minel tobb a gyereked annal gyorsabban, nem csoda hat hogy a hulye angolok ha meg akarnakszabadulni anyutol aputol, csinalnak egy ket gyereket es mar van is sajat lakas...

amugy itt Worcesterben a varoskozponti Mekiben van a talalkahely...ha hetkozben a varosban setalok a fiammal, csak leesik az allam, a sok tini 2-3 gyerekkel ul a mekiben vagy epp cigixik elotte...egyszeruen borzalmas...egy ket hatalmas taslit ki tudnek osztani...es a baj hogy nem ok tehetnek rola hogy ilyenek, hanem az o szuleik, meg azoknak a szuleik...mert ezt lattak otthon es hozzak magukkal...persze tisztelet a kivetelnek, de az itt is keves.

csak egy pelda; a minap jartam orvosnal a kisfiammal, es rendszerint osszefutok ott egy angol kismamaval, nem lehet tobb 18nal, 4 gyereke van es most varja az 5.et...kozben a cigi log a szajabol, es lemerem fogadni, hogy a segelyekbol elnek...neha latom a pasijat is...olyan tipikus monika show-s csak feherben...

na mindegy igazabol csak tenyleg azt tudom mondani, hogy gyakran az angolok (akik annyira nagyra tartjak magukat-de ez is csak erre a retegre igaz) sem jobbak mint az otthoni kissebbsegiek...csak mas nyelvet beszelnek

2009. okt. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!