Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Abortuszom lesz pár héten...

Abortuszom lesz pár héten belül, mire figyeljek?

Figyelt kérdés

A degradáló válaszokra nem reagálok, mert elégszer megkapom az ügyintézés során, már immunis vagyok rá, az senkit nem érdekel, hogy leköptem már elégszer a tükörképem, az emberek valahogy mindig fontosnak tartják, hogy tudjam a véleményüket, OK, igazuk van, de attól senkinek sem lesz jobb, ha a képembe dörgölik. Semmit nem tudok neki biztosítani, se helyet, se alapvető kellékeket, és szeretet se annyit, amennyit kellene.

Mire számítsak, mire figyeljek, hol probálhatnak átvágni?

Mennyi is ez?

Mennyi az eslye, hogy meddő leszek?

Mennyire, ill. hogyan érzem magam a műtét után?

A családom nem tudja, el tudom titkolni?

Bárilyen tapasztalatra kíváncsi vagyok.

2009. okt. 6. 11:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönjöm a válaszokat!

Már beleugrottam a mókuskerékbe, jövő héten, ha minden jól megy megkapom az időpontot. A védőnő egy mondatot sem beszélt velem, bár biztos látta rajtam, hogy tájékozott vagyok, sajnos meg kell várnom a jegyzőkönyvvel a jövő hetet, mert 3 nap a törvény. Hátha szombaton megnyerjük a lottót... :P

Tudom, hogy bánni fogom, de a páromat sosem tudtam elképzelni apának, és ebben a pár napban sem tudtam. Én apa nélkül nőttem fel, nem mondhatom, hogy nyomi vagyok, de azért nem akarom az anyukám hibáját elkövetni újra. Ez a legfőbb ok.

2009. okt. 8. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!