Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez van joga? Egyáltalán...

Ehhez van joga? Egyáltalán ezt hogy lehet megoldani? A tulajt zavarja az újszülött!

Figyelt kérdés

Adott egy család,akik jóindulatból befogadták egy rokon lányukat és a pasiját,aki odaszült egy gyereket.A gyerek zavarja a ház urát és most el akarja őket paterolni onnét és nem foglalkozik a többivel.Nem érdekli szó szerint se Isten,se ember.Igazából a felesége fogadta be őket,de a ház a pasas nevén van.

Elméletileg nem tudnak hová menni.A háziúr kijelentette,hogy a saját házában ő parancsol.Ha akarja,kivágja őket.Most affelé halad a dolog.

Csaj 21,pasija 23,baba kb. két-három hetes

Csak a psi dogozik,minimálbérért,ami semmire nem elég,még egy albérletre se.

2013. máj. 28. 16:04
 1/9 A kérdező kommentje:

A csaj csak "otthon" lebzsel,semmit nem hajlandó csinálni,merthogy ő most szült és babáznia kell (császárral szült).

A csaj nem a lányuk,csak a rokonuk!

2013. máj. 28. 16:07
 2/9 A kérdező kommentje:
A pasija igyekszik segíteni a ház körül,de ő sem viszi túlzásba.
2013. máj. 28. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Felelőtlenség volt így gyereket szülni más nyakára, a nagy semmire. A tulajnak meg szíve joga kirakni őket, főleg ha ilyen a hozzáállásuk.

Valami anyaotthonba lehet, hogy tudna menni az anyuka a babával.

2013. máj. 28. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem minden joga megvan hozzá, hogy kirakja őket. A saját házában nem muszáj neki eltűrni őket, örülhetnek, hogy eddig ott lakhattak. Azért így gyereket vállalni, hogy gyakorlatilag nem képesek maguk megoldani a lakhatást az elég gáz. Mondjuk császár után 2-3 héttel nem csodálom, hogy nem házimunkázik a nő.
2013. máj. 28. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lene joga kirakni öket .
2013. máj. 28. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne hozza joga. A pasi keressen masik munkát is es költözzenek. Hogy lehet ilyen hulye valaki, hogy a semmire szül....
2013. máj. 28. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Joga van kitenni őket.

De hogy jön ide a császár?

2013. máj. 28. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor befogadták őket, tudták hogy terhes a nő?

Én ultimátunot adnék: a nő aktívan besegít a háztartásban, a férfi munka után szintén. Ha nem változik a viselkedésük, akkor mehetnek ahová akarnak.

2013. máj. 28. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha 2-3 héttel ezelőtt szült császárral akkor még nem sok mindent tud a nő csinálni. Mondjuk én nem vállaltam volna ilyen körülmények közé gyereket de ez én vagyok. Esetleg kérjenek segítséget a fiatalok a saját szüleiktől vagy anyaotthon. A férfi menjen el másodállásba dolgozni mert csak így tudnak esetleg fizetni egy albérletet.
2013. máj. 29. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!