Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megvennéd ezt újszülött...

Megvennéd ezt újszülött babádnak? Meddig tudnánk ezt használni?

Figyelt kérdés

[link]

vagy inkább vennél egy ilyet?

[link]

2013. ápr. 29. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasonló pihenőszékünk van, mint a 2.
2013. ápr. 29. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Én az elsőt venném, kb 4-5 hónapig tudná használni. Ha elkezd forogni már nem lesz el egy ilyenben, de sokszor nagyon jól jön pár perc szabadidő. De lehet, hogy enélkül is nyugodt babád lesz.
2013. ápr. 29. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elsőt venném, 7-8 hónapos koráig is lehet használni, míg nem ül, addig ilyenben etettem!!!
2013. ápr. 29. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem hátránya újszülött babának, hogy a a babafoteleknek (elsőnek), nem vízszintesig dönthető támlája van?
2013. ápr. 29. 20:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az elsőt megvenném. Vannak akik azt mondják, hogy rossz a babának ( a hordozó is, a komp is...), de mégis rengetegn használják. Ha naponta 20-30 percre beletezed, semmi baja nem lesz. Ezeket direkt a babáknak tervezték :)
2013. ápr. 29. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk majdnem ilyen van mint az első,csak más játékokkal.Újszülött kortól használtam.A baba a hasadban sem vízszintesen fekszik.:) AHogy beleteszed a súlya lenyomja kicsit és felveszi a pici testének alakját.Lányom 6 hónapos(még nem ül)most is sokat van benne mert szereti.:)

Pici korában is nagyokat aludt benne és játszott.Illetve magammal tudtam vinni a konyhába míg főztem.Szuper dolog.:)

Nekünk ilyen van: [link]

2013. ápr. 29. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk az első volt. Kaptuk,nagyon örültem neki. Sokáig elüldögélt benne. Kitettem a konyhaasztalra, és amíg főztem, addig ott rezgett benne a fiam, és közben szem előtt voltunk egymásnak. Olyan 4 hónapos lehetett, amikor már értékelte a játékokat is rajta. Néha el is szunyókált benne, és etetőszéknek is jó volt. Még használhattuk volna tovább is, de 9 kg-ra volt kalibrálva, a fiam pedig már félévesen annyi volt, így szomorúan el kellett csomagolni.
2013. ápr. 29. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a másodikat venném, és inkább egy babahintát.

A kislányomnak ilyen volt, nagyon szerette.

[link]

2013. ápr. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!