Megvennéd ezt újszülött babádnak? Meddig tudnánk ezt használni?
2013. ápr. 29. 20:51
1/8 anonim válasza:
Hasonló pihenőszékünk van, mint a 2.
2/8 anonim válasza:
Én az elsőt venném, kb 4-5 hónapig tudná használni. Ha elkezd forogni már nem lesz el egy ilyenben, de sokszor nagyon jól jön pár perc szabadidő. De lehet, hogy enélkül is nyugodt babád lesz.
3/8 anonim válasza:
Az elsőt venném, 7-8 hónapos koráig is lehet használni, míg nem ül, addig ilyenben etettem!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hátránya újszülött babának, hogy a a babafoteleknek (elsőnek), nem vízszintesig dönthető támlája van?
2013. ápr. 29. 20:59
5/8 anonim válasza:
Én az elsőt megvenném. Vannak akik azt mondják, hogy rossz a babának ( a hordozó is, a komp is...), de mégis rengetegn használják. Ha naponta 20-30 percre beletezed, semmi baja nem lesz. Ezeket direkt a babáknak tervezték :)
6/8 anonim válasza:
Nekünk majdnem ilyen van mint az első,csak más játékokkal.Újszülött kortól használtam.A baba a hasadban sem vízszintesen fekszik.:) AHogy beleteszed a súlya lenyomja kicsit és felveszi a pici testének alakját.Lányom 6 hónapos(még nem ül)most is sokat van benne mert szereti.:)
Pici korában is nagyokat aludt benne és játszott.Illetve magammal tudtam vinni a konyhába míg főztem.Szuper dolog.:)
Nekünk ilyen van: [link]
7/8 anonim válasza:
Nekünk az első volt. Kaptuk,nagyon örültem neki. Sokáig elüldögélt benne. Kitettem a konyhaasztalra, és amíg főztem, addig ott rezgett benne a fiam, és közben szem előtt voltunk egymásnak. Olyan 4 hónapos lehetett, amikor már értékelte a játékokat is rajta. Néha el is szunyókált benne, és etetőszéknek is jó volt. Még használhattuk volna tovább is, de 9 kg-ra volt kalibrálva, a fiam pedig már félévesen annyi volt, így szomorúan el kellett csomagolni.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!