Tudtok félretenni havonta a gyermekeiteknek? Mennyit, és hogy gyűjtitek?
Figyelt kérdés
Életbiztosítás, babakötvény, valamilyen megtakarítási számla?2013. máj. 27. 21:28
11/15 anonim válasza:
Két gyerekünk van, nem tudunk félretenni sajnos, a mindennapi megélhetés sem egyszerű mutatvány számunkra :(
12/15 anonim válasza:
Van már neki nyitva egy saját bankszámla az otp-nél, kb 30 ezer van rajta, meg az államtól kapott babakötvényt is átkértük az otp-be, arra is raktunk már plusz 30-et. Most, hogy már csak gyes-en vagyok, plusz, mindig jön valami nem várt költség (autó probléma, ablakcsere, esküvő, karácsony), kb fél éve nem nem raktunk hozzá semmit, ha majd dolgozok azért szeretnék egy havi 5 ezert minimum.
13/15 anonim válasza:
babakötvény, havi 2.000 forint. most, hogy már én is dolgozom, szeretnék többet ráutalni. nekem az tetszik ebben leginkább, hogy semmiképp sem lehet hozzányúlni...
14/15 anonim válasza:
Nekünk a babakötvény azért nem tetszett mert előre meg kellett volna adni h majd 18 év múlva ha majd leghamarabb hozzányúlhat nem szabad felhasználású :S Ezért inkább máshol nyitottunk külön a saját nevünkre.
15/15 anonim válasza:
na szépen megfogalmaztam :D a lényege az h előre meg kell adni mire használod fel :) lakásra, tandíjra vagy vállalkozásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!