Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A betadine oldat, ha nincs...

A betadine oldat, ha nincs sebe, csak belenyúltam akkor is veszélyes kismamáknál?

Figyelt kérdés

Szóval kiömlött, és a kezem csupa betadineos lett...és a lakásban ks terjengett a szag.

Ugye ez nem káros rám és a babára nézve?

23hkm

2013. máj. 27. 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet h nem vártam éveket a lányomra de azért imádom mindentől megvédeném DE értelmes korlátok között. Lehet félteni, óvni valakit de nem kell átesni a ló túloldalára. És egyre többet tapasztalom azt h sokan ebbe a hibába esnek. Én nem akarlak bántani ezzel félre ne értsd. Csak gondolj bele meg fogsz őrülni ha már ilyen kis semmiségen kibuksz. Hidd el nekem!
2013. máj. 27. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Mivel nehéz bevizsgálni a gyógyszereket terhesség-szoptatás alatt(ki az aki vállalna egy beteg babát, mert a gyógyszer ártalmas?) inkább feltüntetik, hogy nem javasolt. Aztán ha baja van a babának, ők szóltak.

Nyugi nem lesz bajod. Relax.

2013. máj. 28. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!