Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon szörcsög és néha...

Nagyon szörcsög és néha köhécsel az 1 éves kisfiam. De nem jön semmi az orrából, hiába szívom, sós oldat sem segít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hétvégén láza is volt, most már azért jobban van, csak ez a szörcsögés nem tetszik...
2013. jan. 14. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos vagy a füle közelében, vagy a tüdeje felé van a váladék.

Mindenképpen orrcsepp (lehet, hogy hárafolyik neki a cucc), és én adnám neki a Sinupretet, az szuper ilyenkor.

Cebion-cseppek, semmi multivitamin, amíg jobban nem lesz.

Ja, és hűvös párás levegő alvás közben (én teregetni szoktam ilyenkor a gyerekszobában).

2013. jan. 14. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányunk ugyan még csak 2 hónapos, de dettó ugyanez van vele is. Péntek este láza volt, és iszonyatosan szörcsög. Szombaton bevittük az ügyeletre, kapott Nasogutta Epherdrini orrcseppet (gyógyszertári előállítás), Amoxicillint, és Ambronene-t.

Szerintem vidd el dokihoz, hogy kapj valami antibiotikumot, nehogy a fülére menjen.

Ami nagyon fontos, Sterimarral fújj be, várj kb. 15 percet, és szívd ki porszívóval amit csak tudsz. Ezt ismételd meg naponta 5-6x.

Ezenkívül én adok neki napi 5 csepp Cebiont.

2013. jan. 14. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Holnap reggel doki...köszi!
2013. jan. 14. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Sinupretet javasolt a doki is :) Kipróbáljuk!

Hál'Istennek nincs baj a tüdővel, fülecskével! :)

2013. jan. 15. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
És mi is kaptunk antibiotikumos orrcseppet.
2013. jan. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!