1hete szörcsög a 11hónapos kicsim, mit lehet tenni?
Hát mi is pont így vagyunk mi is, már több, mint egy hete. Az én lánykám 8 hónapos. Pont ahogy leírod, én is fújom tengervizes orrspray-vel, de mégsem jön le a porszívóssal semmi. Úgyhogy én már nem is szívom neki tegnap óta, semmi értelme. Ellenben naponta rengetegszer fújom neki, ahogy eszembe jut 2 óránként kb, és talán mintha ma már nem lett volna olyan szörcsi...
Egyébként azért sem értem, mert egész nap az orrán veszi a levegőt, minden gond nélkül, csak ha szopizik vagy néha mikor alszik hallani...
És azon is meglepődtem, hogy tegnap kinn voltunk a hidegben, és akkor bezzeg elkezdett csorogni az orra, de olyan híg volt, mint a víz.... Szóval akkor szerintem nem lehet sűrű váladék odabenn, ha ilyen állagú váladék csorgott ki hirtelen az orrából. Persze megörültem akkor, hogy na, akkor most megindult az orra, este neki is estem, hogy lefekvés előtt leszívom, de semmi az ég egy adta világon nem jött le...
Szóval semmi ötletem sincs sajnos nekem sem. Jó lenne valaki tudna megoldást! :(
6. vagyok
Én is hallottam a fogzás dolgot, de nem tudom... Bár más tippem meg nincsen, úgyhogy én a sűrű tengervíz spray mellett már nem vagyok hajlandó mással "kínozni" a gyereket, mert semmi értelme. A tengervíz meg nem árthat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!