180 cm és 65-70 kg körüli kismamák, mikortól kezdett látszódni a pocak?
Rám mondjuk egyik paraméter sem igaz, én 168 centi és 70 kiló vagyok, de nekem 12 hetesen már látszott, de szerintem kb. neked is akkor már látszani fog, ha nem előbb...
Boldog babavárást! :-)
Első,ez mitől függ? Mármint miből gondolod? Van erre valami "íratlan szabály" ?
:)
178cm vagyok.68 kilóval indítottam. A 22 hétig nem látszódott abszolút!!
Nekem is szélesebb a csípőm. Nagy cici , lapos has.
180 magas de 77 kg voltam a terhesség elején, hát....
16 hetesen már volt egy kicsi, de ez senkinek sem tünt fel :)
20 hét kösül már rá-rá kérdeztek!
"Íratlan szabály" nincs. Kiszámíthatatlan, h neked mikortól fog látszódni. Az első baba általában később, míg a többedik jóval hamarabb meglátszik. Lehet, h már a 12. hét körül látni fogják rajtad az ismerősök, de az idegeneknek jódarabig csak olyan leszel, mint aki túlsúlyos. A huszonpáradik héttől fogják rajtad konkrétan látni, h tényleg terhes vagy.
Én ugyan 172cm és 58kg-ról indultam az elsővel, akikkel sűrűn találkoztam, már a 11-12.héttől látták, h hízok, és nem tudtam volna letagadni. Pedig csak a 15.héttől kezdtem igazán gömbölyödni. Konkrétan meg kb. 22-től volt terhességnek látszó.
A második babámmal meg már a 10-11.héttől olyan gömbölyű voltam, h még az idegenek előtt is nyilván való volt, h terhes vagyok. Pedig akkor 64kg-val kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!