Annak írom, aki esetleg ilyet szeretne venni a gyerekének gyereknapra: teljesen félrevezető módon, egy nagy dobozban 6300 ft-ért egy műanyag karámot adnak el és még kartonból készült pónit is tesznek bele, hogy minél jobban becsapják az embert! Az egy dolog, hogy a régiójáték boltban nem érezték szükségét, hogy felhívják erre a kis bibire a figyelmet, de magyarul csak a doboz alján, apró betűvel van feltüntetve, hogy nincs póni a dobozban:S okuljatok tőlünk, nehogy kidobjatok ennyi pénzt. Arról már nem is beszélve, hogy a kislányom milyen csalódott volt, amikor tegnap este megkapta a dobozt és nem volt benne póni...
2013. máj. 25. 08:25
1/10 anonim válasza:
Nézd, a jatek neve ZhuZhu Pest istálló. Evidens, hogy nincs benne poni. Ha lenne, akkor a neve istálló ponival lenne....
2013. máj. 25. 08:31
2/10 anonim válasza:
Általában önmagába adják a házikókat, kiegészítőket, ezen nem is csodálkozom hogy nem volt benne pony!!!
Én is vettem egy zhu zhu pet pályát, abban nem volt hörcsög, de vettem egy kis házikót is, ott volt egy plexi rész a dobozon, ami mögött ott volt a hörcsög. Általàban ha van állat is az látszik, já nincs akkor papírból raknak oda, ezen nem kell csodálkozni szerintem...
2013. máj. 25. 08:35
3/10 anonim válasza:
Ha látad hogy csak egy papir poni van benne miért veted meg ha te ponival együtt akartál istálot venni .az nem a bolt hiábája,nem tudod mit akarsz venni .
2013. máj. 25. 08:49
4/10 A kérdező kommentje:
úgy látom az utolsónak elég nehezen megy a szövegértelmezés, itt a fénykép a dobozról:
a képen a karámban ott a póni, nem tudom ki gondolna arra, hogy a csomagban, aminek a tartalmát - nem véletlenül- nem tudod megnézni, csak ha kibontottad a külön csomagját.
2013. máj. 25. 09:22
5/10 anonim válasza:
Szia kérdező!
Sajnos az ilyen játékgyártók így adják el. Sokan beleesnek ebbe a "csapdába".
A barbi házat is barbival együtt reklámozzák, és nem kapunk hozzá barbit:)
Ezt külön kell megvásárolni:)
Elég becsapós...
De van egy játék leírás biztos, amiben benne van a csomag tartalma, ha ott nem szerepel a póni, akkor nem is adnak hozzá:(
2013. máj. 25. 10:10
6/10 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy a dobozon rajta van: istálló, kerítés es kiegészítés. Poni nem szerepel benne.
2013. máj. 25. 10:25
7/10 anonim válasza:
Hát pedig rá van írva nagy betűkkel, hogy mit tartalmaz a doboz. Igaz angolul van, és nem mindenkinek kell tudnia angolul, de soha nem az illusztrációt kell nézni a dobozokon... :(
2013. máj. 25. 12:05
8/10 anonim válasza:
az még nagyobb betűkkel van, hogy zhuzhu pet ponies...
én ebből arra gondolnék, hogy pónistul... sajnálom, hogy így jártatok, és nem értem, miért kell leszólni, mikor ő csak segítségből írta le...
amúgy én ezen már meg sem tudok lepődni...
2013. máj. 25. 12:29
9/10 anonim válasza:
Nem értem, ha itt a póni a lényeg miért nem vettél neki csak pónit? Én a tescoban 3 ezer forintért egy egész ménest vettem a lányomnak. Ha meg már van pónija akkor kapott hozzá most karámot.:) Szerintem ez nem akkora probléma.
2013. máj. 25. 13:35
10/10 anonim válasza:
Meg egyébként ha annyira kell hozá póni vegyél neki egyet, euros 100-as boltokban már pár száz forintért vannak tökjó pónik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!