Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem énekel a karácsonyi...

Miért nem énekel a karácsonyi ajándékba vett Starsong póni?

Figyelt kérdés
Vettünk a lányomnak egy my little pónit.Starsong.Az van a dobozára írva,hogy énekel és beszél.De ez csak beszél.Van valakinek ilyen pónia? Még a dobozában van,ha kivesszük akkor lehet kell valamit csinálni vele és énekel?Eléggé drága volt ahhoz,hogy ne énekeljen.Vagy vigyem vissza?
2009. dec. 21. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire segítek evvel, de mi tanuló kutyust vettünk és az is csak félig énekelte a dalokat, már épp visszaakartam vinni, mikor kihúztunk belőle egy ilyen műanyag valamit és onnantól kezdve rendesen működött.

Nézd meg jól a pónit hátha van rajta valami nem odavaló.

2009. dec. 21. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igen nekünk is van ilyen kutyusunk abból tényleg ki kellett.Csak azért furi mert egy másik boltba ahol voltunk,egy kislány nyomkodta a pónit és énekelt :SDe majd megnézem,csak nem akartam kivenni a dobozából.Azért ha valakinek van ilyen pónia,legyen szíves írni. Köszönöm!
2009. dec. 21. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom erre gondoltál e ,de én ezt találtam.

* My Little Pony

Éneklő, beszélő Starsong My Little Pony

Termék leírása:

Magyarul beszélő, éneklő, ölelnivaló My Little Pony. Ha kedvenc kis My Little Pony-d elfáradt napközben, itt az idő, hogy ágyba bújjon! Fáradt vagyok, Szeretlek Mami, Starsong álmos Éhes vagyok, Kicsi csillag felragyog, Starsong altatót dalol, Szép álmokat ! Ha megnyomod a lábacskáját, pocakjában kigyullad a kék színű csillag és énekelni kezdi a kedves dalokat. Tegyél a tálkájába valami finomságot és etesd meg a kanalával. Vacsora után pedig jól bugyoláld be a kedvenc plédjébe - és szép álmokat! Elemszükséglet: 4db AAA elem (tartozék)

2009. dec. 21. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vidd vissza gyorsan, és cseréltesd ki! Mi is próbálgattunk ilyen pónit a boltban, és tényleg énekel Demo módban is.

2009. dec. 22. 05:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igen arra a pónira gondoltam :) Még ma vissza viszem :) Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
2009. dec. 22. 07:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben jó,h még nem bontottad ki.Írd meg,h mire jutottál!
2009. dec. 22. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sikerült kicserélnem és ez már énekel :) Köszönöm a segítséget ! Boldog Karácsonyt :)
2009. dec. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!