Miért nem énekel a karácsonyi ajándékba vett Starsong póni?
Nem tudom mennyire segítek evvel, de mi tanuló kutyust vettünk és az is csak félig énekelte a dalokat, már épp visszaakartam vinni, mikor kihúztunk belőle egy ilyen műanyag valamit és onnantól kezdve rendesen működött.
Nézd meg jól a pónit hátha van rajta valami nem odavaló.
Szia!
Nem tudom erre gondoltál e ,de én ezt találtam.
* My Little Pony
Éneklő, beszélő Starsong My Little Pony
Termék leírása:
Magyarul beszélő, éneklő, ölelnivaló My Little Pony. Ha kedvenc kis My Little Pony-d elfáradt napközben, itt az idő, hogy ágyba bújjon! Fáradt vagyok, Szeretlek Mami, Starsong álmos Éhes vagyok, Kicsi csillag felragyog, Starsong altatót dalol, Szép álmokat ! Ha megnyomod a lábacskáját, pocakjában kigyullad a kék színű csillag és énekelni kezdi a kedves dalokat. Tegyél a tálkájába valami finomságot és etesd meg a kanalával. Vacsora után pedig jól bugyoláld be a kedvenc plédjébe - és szép álmokat! Elemszükséglet: 4db AAA elem (tartozék)
Szia!
Szerintem vidd vissza gyorsan, és cseréltesd ki! Mi is próbálgattunk ilyen pónit a boltban, és tényleg énekel Demo módban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!