Anyukák, lenne igény ilyen blogra?
Figyelt kérdés
Eddig milyen? Tegnap kezdtem még csak sok tervem van,de nem vagyok benne biztos,hogy jó úton haladok,mire lenne igény? Ha van egy kis időtök, megírnátok,hogy milyen témákról érdemes írni? Nagyon szépen köszönöm!
2013. máj. 24. 08:28
21/28 anonim válasza:
1-es vagyok.Mostmár lassan úgy jön ki,hogy kötözködöm,pedig eszemben sincs!!De nem szeretnéd a hátteret egyszínűvé tenni?Szuperek ezek a hátterek,csak az írások elég sok helyen olvashatatlanok,ha pont olyan színbe folynak bele.Édes a kiscsajszi,bár nekem is lenne egy lányom...:(
22/28 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es nem értem,nálam egyszínű már reggel óta,azóta nem is változtattam,egy pasztell szín a háttér,legalábbis annál amit én látok. :(
Most már egyáltalán nem igazodok ki akkor ezen :(
2013. máj. 24. 15:50
23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is imádom nagyon :) De azért ki tud akasztani néha :D
2013. máj. 24. 15:51
24/28 A kérdező kommentje:
Ki pontozgatja le a válaszolókat? Én mindenkinek zöld kezet adtam.
2013. máj. 24. 15:59
25/28 anonim válasza:
1-es vagyok.Most néztem bele megint,de nálam a háttér térben elhelyezkedő színes fa kockák betűkkel.Remélem,nálam is átáll majd egyszínűre:(
26/28 A kérdező kommentje:
Ja a fakockák igen, azt hittem arra gondoltál, ahol az írás van, mert azt írtad, néhol beleér az írás. ÉS ebbe a háttérbe nálam semmilyen írás nincs. Akkor átállítom azt is, ha zavaró, csak sajnos nagyon csúnya a többi =(
2013. máj. 25. 17:11
27/28 anonim válasza:
Szia!1-es vagyok,mint eddig:)))Nekem mindenhol a fakockák voltak.De már nem!:))Most valami falszerű motívum,de jó,mert olvasható,láthatók a képek is:)Holnap végre mindent végigolvashatok,ami eddig nem ment:)Most csak beleolvastam,de remélem már renben a kislány és apa is gyógyul!Lehet benne is ez lappang,az én kisfiam egy hete volt pont ugyanígy.Jobbulást kívánok!Betty
28/28 A kérdező kommentje:
Szia :) uhh, akkor már értem, miért nem tudtad elolvasni :D
Igen, lehet egyébként, remélem nem lesz azért beteg :( Majd emelt c vitamint adok neki ma :S
Puszi, Szandra :)
2013. máj. 26. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!