Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, lenne igény ilyen...

Anyukák, lenne igény ilyen blogra?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig milyen? Tegnap kezdtem még csak sok tervem van,de nem vagyok benne biztos,hogy jó úton haladok,mire lenne igény? Ha van egy kis időtök, megírnátok,hogy milyen témákról érdemes írni? Nagyon szépen köszönöm!

2013. máj. 24. 08:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a betűtípus egy kicsit komolytalan, azon változtass szerintem. De az írásod érdekes, olvasnám!
2013. máj. 24. 09:09
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Nekem tetszik úgy ahogy van, vidám blog, olvasni fogom! (:
2013. máj. 24. 09:10
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
A háttér és a betűtípus is átváltott, bár nekem az előző is tetszett.:-)
2013. máj. 24. 09:12
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon tetszik:) Aranyos a lányod:)
2013. máj. 24. 09:57
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
Ajánlom a grizes banánhoz a rizstejet a viz helyett:)
2013. máj. 24. 09:58
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen Mindenkinek!

Kicsit még alakítgatom,meg igyekszem is alakítani,de sajna nem mindig menti el,amit átrendezek.

Viszont én szándékosan próbálom nem túl komolyra fordítani a dolgot,inkább vidám stílusban szeretek írni :)

A rizstejet még nem próbáltam,nagyon jó ötlet,köszönöm, ezzel akkor többfélét is lehet főzni,pl.tejberizst is?

2013. máj. 24. 11:16
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
Igen,bármit lehet főzni rizstejből:) Én is szoktam tejbegrizt,rizst,kisfiam nagyon szereti:)
2013. máj. 24. 11:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egy megjegyzés még, hogy olvashatóbb legyen a szöveged: a vesszők után szóközt kell rakni.

A cukkinifőzelék egybe írandó. Ha nagy nyilvánosságnak írsz, érdemes ügyelned a helyesírásra: van egy remek oldala az MTA-nak, ezen rá lehet keresni egyes szavak helyesírására:

[link]

2013. máj. 24. 12:06
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kritikát :)

Teszek szóközt a vesszők közé, de már én is láttam,hogy egybefolyik, így jelenleg igyekszem odafigyelni, hogy két szóközt nyomjak, az utolsó posztomnál szerintem már észre lehet venni a változást. Tegnap kezdtem, még kicsit szoknom kell, hogy itt máshogy tudok írni, mint a fórumokon vagy a word-ben.

A főzeléket sajnos valóban elrontottam, köszönöm szépen a figyelmeztetést, máris kijavítom.

Szerintem ez egy hiba, ami valóban a figyelmetlenségemen alapult, és ha esetleg vannak még hibák benne, az nem a tudásomon, legfeljebb a kapkodásomon múlik, mert sietek a posztokkal, hogy közben a gyerkőccel is foglalkozzak.

A főzelékkel kapcsolatban viszont tökéletesen igazad van, és köszönöm szépen,hogy felhívtad rá a figyelmemet :)

2013. máj. 24. 12:40
 20/28 A kérdező kommentje:
Ki is javítottam, köszönöm szépen :)
2013. máj. 24. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!