Mi lehet ez a jelenség?
Figyelt kérdés
2honapja császárral szültem és néha főleg,amikor fürdök olyan érzésem van mintha még mindig mozogna a picurom.Rendesen érzem ott ahol a legjobban rugdalt:)2009. okt. 4. 07:49
1/4 anonim válasza:
húzódik össze a méhed, attól érzed ezt. én is éreztem, kb 5. hónapig tart, nekem akkor múlt el. elég fura érzés, :-). én is meglepődtem. ne aggódj nincs benned semmi.
2/4 anonim válasza:
A terhesség során egy "kicsit" átrendeződnek a belsőszervek. Szülés után szépen visszarendeződik minden az eredeti helyére, ezt lehet időnként úgy érezni, mintha még a baba rugdosna.
3/4 anonim válasza:
Én is sokáig éreztem, és nagyon fura volt. Rendeződnek vissz a dolgok...
4/4 anonim válasza:
Fantom mozgásnak hívják, tényleg nagyon furcsa érzés. Majdnem egy éve szültem de még szoktam érezni. Pont tegnap reggel is volt, ébredés után, olyan erősen mint már rég. Tisztára mintha egy huszon-egynéhány hetes baba mocorgott volna, pedig 100% hogy nem vagyok babás. Nem tudom hogy összefügg-e a császárral (nekem is az volt) és hogy elmúlik-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!