Ez normális jelenség?

Figyelt kérdés

Kb:lassan 5 hónapja szoktunk le a szopizásról! Azóta a menzeszem nem az igazi. Értem ezt úgy hogy szülés után 6 hónapra megjött, és rögtön be is állt vissza 28 napos ciklusra. minden hónapban 28 napra jött meg, de az elmúlt hónapokban megkergült. 3 hónapja 3 nappal korábban jött meg, utána való hónapban egy hetet késet, majd a következő megint 3 nappal korábban jött meg.

miután leálltunk a szopival éreztem hogy kb. még egy hónapig termelődött a tej de utána nem fájt és "leeresztett".

Most pár napja majd le szakad néha jön belöle egy egy csepp elő tej.nyomásra is jön.

Fáradt is vagyok az utóbbi napokban.

Most akkor vajon mi van? hormon zavar? És a tej, esetleg lehet baba a dologba? csütörtökön-pénteken kell megjönnie.

2011. szept. 14. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:

És a tej, esetleg lehet baba a dologba?

Baba lehet, ha nem védekeztetek. Ezen esetben vasárnap reggel már tesztelhetsz.

Ha védekeztetek, akkor ez hormonzavar.

Ha nem áll be 2-3 hónapon belül, érdemes elmenni nődokihoz.

2011. szept. 14. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, bármi lehet. Legvalószínűbb, hogy semmi különös, de az lenne a megnyugtató, ha orvos kezelné a problémát. Távolról, mondjuk egy asztalos, mit ért ehhez, szerinted?
2011. szept. 14. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Te is szoptál,nem csak a kicsi? Miért nem mégy el az orvoshoz,az biztosat mondana.
2011. szept. 14. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki próbált segíteni, és értelmes választ adott!

Igen orvoshoz fogok menni ha a hónapban se lesz normális.Elnézést, hogy addig is érdeklődtem, más anyuka, nő tapasztalatait kérve!

Kedves harmadik nem tudom te hogy vagy vele de én nem szoktam "azt" a dolgot becézgetni így a kommentednek sincs sok értelme. Rossz aki rosszra gondol! Bár ebben az esetben egyiket sem mondanám rossznak! :D

2011. szept. 14. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!