Ilyen körülmények között merjünk vállani mégegy babát?
Figyelt kérdés
A férjem havi fizetése 200 ezer, én gyesen vagyok, de mellette van egy eléggé jól működő vállakozásunk is, ami igaz, még csak egy hónapja indult, de már most jó úton haladunk. Tanácstalan vagyok.2013. máj. 22. 15:35
1/5 anonim válasza:
Én várnék egy kicsit, h lássam, hogy az a vállalkozás tényleg hoz-e pénzt.
2/5 anonim válasza:
Én annak alapján döntenék, hogy a jelenlegi bevételből (Gyes+apa fizetése) meg tudnánk-e élni eggyel többen is. A vállalkozást ma kis hazánkban nem érdemes figyelembe venni, mert minden bizonytalan...
3/5 anonim válasza:
Megvárnám még kb 300ezer lesz a bevétel,mert beindul a vállalkozás addig biztosan nem,200ezer 1 gyerekre is úgy elég,hogy azért meg kell gondolni mire költöd,persze ez igény függő attól is függ mennyi a rezsi,nekünk 180ezer a bevételünk,1 fiunk van,hát éppen,hogy megélünk,nagyon keveset tudunk félre tenni van hónap mikor semmit,most egy olyan cégnél kezdtem dolgozni ahol nagy esélyek vannak a jó fizetésre,mi biztosan várunk még.
4/5 anonim válasza:
Nem érdemes figyelembe venni??? És ha ők erre alapozzák a későbbi jövőjüket?:) Te úristen, ilyet mondani....
5/5 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy 4 szobás családi házban lakunk, nincsenek tartozásaink, hitelünk.
2013. máj. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!