Lehet még kapni valahol varázs kifestőt? Arra gondolok, amihez csak vizes ecset kell.
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 13:48
1/9 anonim válasza:
Hát sajnos ilyet nem tudok, de házilag is készíthetsz. Fehér lapra fehér gyertyával ha rajzolsz és azt utána színessel lefested az is jó pofa. Vagy ha zsírkrétával különböző színesre kiszíneztek egy lapot utána fekete sűrű temperával, hollotussal lefested az egészet és száradás után lehet karcolni bele.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mind a hármótoknak! Akik vettétek, meg tudnátok kérlek írni, mennyibe kerülnek ezek? Előre is köszi!
2013. máj. 22. 19:18
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben voltam a postán, de nem találtam sajnos:(Címet tudtok mondani esetleg? Vagy csak annyi, hogy varázs kifestő?
2013. jún. 5. 13:25
8/9 anonim válasza:
Vízzel festőnek is hívják. Elméletileg disney-s van a Libriben,de találtam egy webáruházat .
2es vagyok
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! Meg is rendelem!
2013. jún. 8. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!