Mennyi pénzt adjak egy használt tricikliért?
Figyelt kérdés
Kislányom (20 hónapos) átment a szomszéd nénihez játszani. Ott az udvaron volt egy kistricikli, amit a lányom menten birtokba vett, le se akart róla szállni, és a néni is örömmel tologatta a lányomat. A szomszéd unokája egy évvel idősebb a lányomnál, ő már nem használja a triciklit, kinőtte. Én felajánlottam, hogy megveszem tőle, de ő azt mondta, hogy ajándék. De nekem nincs pofám ingyen elfogadni, mindenképpen fizetnék érte. De mennyit adjak? A tricikli kifogástalan állapotban van, csak koszos, de ez legyen a legnagyobb baj. Épp ma láttam a Tesco újságban ugyanilyet, új árán 7000 Ft.2013. máj. 20. 14:40
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg szívesen adja, fogadd el! Lehet, hogy megsértődik, ha nagyon erősködsz a pénzzel.
2/3 anonim válasza:
5000. Ha nem akarja elfogadni, akkor vegyél a kisunokanak valamit ilyen értékben, vagy adj egy ajandek utalványt a jatek boltba.
3/3 anonim válasza:
Fél áron azoktál adni, szóval 3500-ért vennék valamit a némi unokájának!
Tescoban My little pony, gyurma szett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!