Az új szocpolról született már döntés? Használt lakásra csak félszocpolt lehet igényelni? Megelőlegező szocpol igénybevételére csak új ház vásárlása esetén van lehetőség?
Fél szocpol eddig csak használt lakás bővítésére volt! Pl. Volt egy családi házad, és építeni azerettél volna hozzá 1 szobát, vagy tetőteret, na erre járt a fél szocpol!
Használt lakás vásárlására nem adnak, s nem is fognak adni!!!
Gondolj bele, vidéken 4 millió egy panel, valakinek van 3 gyerek, nem adnak neki 2 milliót!
Új lakás vásárlásánál adtak csak szocpolt , ott ugye 20 millió körül van egy lakás, ott adtak 1,5 milliót/ gyerek.
Na ja, még egy 30 nm-es panel is kb. millió. De ki megy gyerekkel ilyen kicsi panelba.
Miyen másfél millió/gyerek. Ez a nagyon régi szocpol. Amit tavaly felvehettél szocpolt, ott 2 gyerekre adtak 800 ezret és csak 2010. jan.1. után épült házra vagy lakásra. 1 gyerekre nem is járt tavaly szocpol.
7-es vagyok. kb. 6 millió a 30 nm-es panel, lemaradt a 6-os:)
Amúgy én is extra vidéki vagyok, igaz megyeszékhely, de egy pestinek vidéki vagyok:)
másfélmilliért is van panel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!