Szocpol-lal kapcsolatos kérdés? Mennyi jar ketto illetve 3gyerek utan? Hol kell igenyelni? Mi a menete? Ha ket gyerek van mennyi idore kellene jojjon a harmadik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 20:58
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonoma valaszokat!!!!!
2013. máj. 19. 06:52
12/13 adriennjeni válasza:
azt hiszem a ház, lakás építésének az idejét is nézik, amit vásárolni szeretnél. Általában hitellel együtt szeretik adni. Nyilván... :/ Nagyon magasak a kritériumok, a magyar helyzethez mérten,szerintem.
13/13 anonim válasza:
Amúgy nem kellett házasnak lenni és úgy tudom egyedülálló is igényelhette. Bár ez utóbbi nem biztos, de azt tudom, hogy élettársak is igényelhették, nem csak házasok.
Mit hoz az új szocpol, ki tudja? De nagyon sokáig várat magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!