Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bárányhimlôs babát belehet...

Bárányhimlôs babát belehet vinni normális betegrendelésre?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 09:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem, elkülönítő. Józan eszem szerint.
2013. máj. 16. 09:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Nálunk nem. Van külön fertőző bejárata a rendelőnek külön váróval, kis vizsgálóval. Csengetésre kijön oda az orvos és külön vizsgálja meg a gyereket, nem ott, ahol a többi beteget.
2013. máj. 16. 09:08
 3/19 A kérdező kommentje:
ilyenkor màr nem fertõznek!
2013. máj. 16. 09:11
 4/19 anonim ***** válasza:
nem,nálunk is van elkülönítő.
2013. máj. 16. 09:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Milyenkor nem fertőznek? Egyébként nálunk is van fertőző váró (elvileg mindenhol lennie kéne vagy legalább egy külön ajtónak) és én mindhárom gyerekemet oda vittem amíg csak pöttyeik voltak, mert nem akartam borzolni mások idegeit , én tudom hogy akkor már nem fertőz mikor leesnek a pörkök, de más nem tudja és csak én lettem volna a sz...aki beviszi a beteg gyereket oda a többi közé, ezt meg el akartam kerülni.
2013. máj. 16. 09:23
 6/19 anonim ***** válasza:

milyenkor nem fertőznek? azt írod bárányhimlős, akkor meg fertőz.

ha meg már meggyógyult, akkor meg nem bárányhimlős!

mi is most estünk át rajta, elkülönítőben voltunk, még akkor is mikor az egészséges papírért mentünk az ovinak...

pöttyök megjelenése után kb. 10 napig fertőz, amíg a pörkök le nem esnek.

de mindegy is, lényeg, hogy eszedbe ne jusson más babát, kisgyereket megfertőzni! figyelj oda másokra, gondolom ellenkező esetben te sem örülnél, hogy levinnéd torokfájással a babádat a rendelőbe és bárányhimlővel hoznád haza...

2013. máj. 16. 09:24
 7/19 A kérdező kommentje:
addig fertõznek amíg ki nem jöttek a pöttyõk! olvassatok màr utàna!
2013. máj. 16. 09:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Hívd fel a rendelőt/gyerekorvost és kérdezd meg.
2013. máj. 16. 09:40
 9/19 anonim ***** válasza:
De érted ezt nem nekünk kell bizonygatnod hanem ott a többi anyának majd....megéri??? szerintem nem...
2013. máj. 16. 09:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

ööö, szerintem te olvass utána :) nem a pöttyökig fertőz hanem amíg a pörkök le nem esnek. de ezt már írtam.

mi is most estünk át rajta, utána olvastam, ezt találtam és az orvos is ezt mondta.

de higgy amit akarsz, lényeg, hogy elkülönítőbe vidd a gyerekedet mert a többi anya jogosan fog kiakadni, hogy fertőző betegséggel beültök közéjük.

de biztos ki is van írva nálatok is, nálunk táblán van kinek kell az elkülönítőbe mennie

2013. máj. 16. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!