Bárányhimlôs babát belehet vinni normális betegrendelésre?
milyenkor nem fertőznek? azt írod bárányhimlős, akkor meg fertőz.
ha meg már meggyógyult, akkor meg nem bárányhimlős!
mi is most estünk át rajta, elkülönítőben voltunk, még akkor is mikor az egészséges papírért mentünk az ovinak...
pöttyök megjelenése után kb. 10 napig fertőz, amíg a pörkök le nem esnek.
de mindegy is, lényeg, hogy eszedbe ne jusson más babát, kisgyereket megfertőzni! figyelj oda másokra, gondolom ellenkező esetben te sem örülnél, hogy levinnéd torokfájással a babádat a rendelőbe és bárányhimlővel hoznád haza...
ööö, szerintem te olvass utána :) nem a pöttyökig fertőz hanem amíg a pörkök le nem esnek. de ezt már írtam.
mi is most estünk át rajta, utána olvastam, ezt találtam és az orvos is ezt mondta.
de higgy amit akarsz, lényeg, hogy elkülönítőbe vidd a gyerekedet mert a többi anya jogosan fog kiakadni, hogy fertőző betegséggel beültök közéjük.
de biztos ki is van írva nálatok is, nálunk táblán van kinek kell az elkülönítőbe mennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!