Vállalnátok így 2. babát?
Amikor az első gyerekünkkel voltam otthon, a férjem teljesen kifordult magából a pénzügyeket illetően. Minden fillérrel elszámoltatott, folyamatosan éreztette hogy ő tart el és ezért legyek neki hálás.
A lányunk 1,5 éves korában visszamentem dolgozni, lassan helyrejöttünk köztünk a dolgok.
Most 4 éves a lányunk, a férjem felhozta hogy szeretne még 1 gyereket. Nekem eszemben sincs azt a 1,5 évet újra végigcsinálni a megaláztatásokkal.
Azt mondja akkor fiatal volt és hülye, ezerszer megbánta hogy úgy bánt velem, nagyon örül hogy nem hagytam el.
Mit gondoltok?
hát ez döbbenet, minek vettél fagyit? Gondolom, volt rá pénz, csak tőled sajnálta.
Nem hiszek abban, hogy emberek gyökeresen megváltoznak. Biztos nagyon akar ő is mást érezni, de van, hogy nem megy. Lecsapódna máshol a feszültség. A babázást élvezte annak idején?
Ne haragudj Kedves Kérdező a következő kérdésért,de kezet még nem emelt Rád a kedves párod??
Egy ismerősöm feszt hallgatja a párját,hogy semmire nem való,holott a kötivizig-nél van közmunkán,szóval nem keres sokkal többet mint a gyes-családi,és az ominózus palitól már nem egyszer kapott ki a nő.
Ahogy írtad a dolgokat,egyből ez jutott az eszembe.
Nem férfi aki azt akarja éreztetni,hogy bármivel kevesebb lennél,mert otthon vagy a gyermekkel!!
Nem hogy most nem szülnék még egy gyereket,hanem már rég elhagytam volna,gyerekestől,mindenestől!! És ne mondja senki,hogy egy ilyen palit- mert az ilyen nem férfi a számomra!!!- lehet szeretni... Ha fél az ember sem értem meg,mert egy ANYA a gyermekére is gondol,és egy gyermeknek jobb,ha messze van az ilyen apukától! És Neked is jobb lenne!!
ezt az ismerősnek is elmondtam,de Ő fél..,nem látja be,hogy a gyermek is többel köti be,meg Ő maga is...
szomorú!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!