Szerinted korai 23-25 évesen a gyermekvállalás? Ha igen miért, ha nem miért?
Tegyük fel,hogy már az iskolát elvégezte, dolgozott is pár évet, szóval ez nem akadály, mert sokszor ez az érv.
Ezektől eltekintve,mi a véleményed?
21 évesen lettem terhes 22 mikor szültem.
16 évesen már suli mellett dolgoztam, 18 évesen önfentartó voltam. Majdnem 21 voltam mikor megismertem Páromat első perctől tudtam, éreztem, hogy Ő az aki nekem lett megírva, 9 hónapja voltunk együtt mikor elindult a Fiunk (nem véletlen, mert akartuk kezelés kellett Nekem, hogy ő lehessen).
Most tesót szeretnénk 3 éves elmúlt a Fiúnk és még mindig úgy érzem, hogy ő az aki nekem lett szánva!
23 éves vagyok, és 27 hetes várandós. Nem érzem korainak a gyermekvállalást. Azt mondanám, hogy mostanra lettem érett rá, de még így is maga a babavárás rengeteget változtatott rajtam, sokat komolyodtam, hihetetlenül nagyot fordult a világ. Valahol az emberben addig nem tudatosul konkrétan, hogy mi az, hogy gyermekvállalás, míg át nem lendül a várandóság alatt egy bizonyos ponton. (Kinél hol van ez a pont...) Addig persze, az ember szeretne gyerkőcöt, és érettnek érzi magát, de a dolog súlya akkor és ott tudatosul, mikor az ember ténylegesen felfogja, hogy ott egy élet, akiért felelős vagy, mostantól kezdve legalább addig, míg fel nem nő. (Első gyermekes szülőkről beszélek.)
Szóval, szerintem, nem korai 23-25 évesen gyermeket vállalni, ha adottak az anyagi és érzelmi feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!