én is ezt írtam egyszer. a kérdező elmondott mindenféle előítéletes parasztnak, h ismeretlenül megítélem a környezetemben élő 23 éveseket :)
2013. máj. 13. 16:43
12/26 anonim válasza:
Hát, akkor így jártam. A véleményem attól még adott. A legtöbben nem látnak előre egy hétnél, max. egy hónapnál. Az érdeklődési körük sekélyes, a párkapcsolataik pedig rövidek és tragikusak. Hallom őket beszélgetni, panaszkodni borzasztó "fontos" dolgokról, velük járok iskolába (levelező), tudom, amit tudok. Nem felnőttek. Csak nagyobb testbe zárt tinédzserek, akik kiszabadultak és vadulnak. Vannak kivételek, biztosan. De ha átlagban kérdezik, ez a véleményem.
2013. máj. 13. 18:06
13/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, az előző kommenteddel semmi baj nincs, ez viszont már kicsit lekezelő.
2013. máj. 13. 18:13
14/26 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ha benned felmerült a gyermekvállalás és dolgoztál is pár évet akkor más ember lehetsz, mint akikkel én találkozom. De hidd el, a hideg rázna téged is, amikor meglátsz egy életerős fiatal férfit, aki a szüleit pumpolja otthon, hetente csak inni és bulizni jár, és semmi jövőképe. És ha megkérdezik, hogy alkalmas-e apának? Hát....
2013. máj. 13. 18:16
15/26 A kérdező kommentje:
Persze, én ezzel teljes mértékben egyet is értek. De ugyanúgy ilyen alapon tele van a világ 40éves,haszontalan, iszákos, önző férfiakkal is. Ott is mennyi kivétel van, igaz? Alapból eszünkbe sem jut, pedig vannak dögivel. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden kornak megvan a maga sajátossága, mégis annyira nem rossz ez a világ, vannak felelősségteljes, okos, jó emberek. A véleményedet persze elfogadom, az indok az,amit annyira nem, de ettől vagyunk mind olyan mások. :)
Köszönöm a válaszod! :)
2013. máj. 13. 18:30
16/26 anonim válasza:
en 22 evesen szultem az elos gyerekem,most 26 vagyok es varjuk a kovetkezot,szerintem nem korai,lenyeg hogy erezd hogy akarod,szerintem meg jobb a gyereknek is ha a szulei fiatalok,mert kozvetlenebbek tudnak lenni,mind egy idosebb szulovel,vagy nem...ez az en velemenyem,mas lehet hogy maskepp gondolja
2013. máj. 13. 19:14
17/26 anonim válasza:
Szerintem Nem korai! Ha egy nő akár 18 évesen úgy érzi, hogy készen áll a gyerekvállalásra, és a körülmények is adottak, akkor soha nem lehet korai! Ez minden nőnél más, nem korfüggő! Nekem húgom 20 évesen szült, de már előtte is nagyon szeretett volna babát, de a körülmények akkor engedték meg! Én 29 évesen szültem, akkor éreztem úgy, hogy készen állok rá! Úgyhogy szerintem ez nem kor függő, hanem egyénfüggő! Melyik nő mikor "érik meg rá"!
2013. máj. 23. 15:35
18/26 anonim válasza:
"Ezektől eltekintve", pontosabban nem eltekintve, hanem ezt figyelembe véve nem korai :)
2013. máj. 23. 15:42
19/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Most olvastam az előttem kommentelőket! Én 31 vagyok most, de nem szeretek általánosítani! Aláírom, hogy nagyon sok fiatal van, aki hát.... Hagyjuk... De én ismerek olyan idősebbet is, akinek a gondolkodása a 17 évesekével vetekszik! Úgyhogy szerintem nem szabad általánosítani! Mint írtam, húgom 20 évesen szült, de le a kalappal, nagyon jó anya! És semmi kivetni való a nevelésében! Mondjuk ő soha nem volt az a bulizós fiatal, meg a "minden héten más pasi" gondolkodású! Viszont van a környezetemben olyan is, aki velem egy idős, nemrég szült, és katasztrófa! Sokszor csak sajnálom a kicsit, komolyan mondom! úgyhogy én nem általánosítok! Mindenki maga érzi, mikor érik meg anyának!
2013. máj. 23. 15:42
20/26 anonim válasza:
Szerintem sem korai.
Én is szerettem volna már 25 évesen szülni, csak nem jött össze, nem sikerült teherbe esnem a nőgyógyászati problémáim miatt, mint kiderült aztán.
27 évesen az elsőt, 30 évesen a másodikat szültem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!