Mi a véleményetek a Csukla névről?
Figyelt kérdés
Június elején fiúnk fog születni, egyelőre úgy gondoljuk, hogy Csukla lesz a neve. Mit gondoltok erről a névről?2013. máj. 12. 12:12
11/23 anonim válasza:
Neked mi lenne az első gondolatod, amikor bemegy valaki a munkahelyedre állásinterjúra és közölné hogy Török Csukla vagyok???
12/23 anonim válasza:
A Kázmér meg azért nem tetszik, mert lányos a hangzása. Akkor inkább, Sándor, Sanyi :)
13/23 anonim válasza:
én nem adnám semmiképp a gyerekemnek.. Az élete a csúfolódásról szólna! a Sándor szerintem elavult, a Kázmér.. hát ha tetszik nektek, akkor a három közül mindenképp ez a nyerő!
14/23 anonim válasza:
Ne haragudj Kedves Kérdező, de nekem meg a csuka is eszembe jut róla. Meg kb. 10 éves koráig bebiztosítod az állandó csúfolódást, ha szegény elkezd csuklani. Tudom, hogy bármilyen nevet lehet csúfolni, de ez nagyon fogja adni magát sajnos...
15/23 anonim válasza:
Kérlek, ne nevezzétek el így, egy életre megkeserítitek az életét szerencsétlennek. Inkább Sándor...
16/23 zabmester válasza:
Nem tudom, a feleséged honnan szedte ezt a nevet, de szerencsére ilyen név nincs :) Persze kérvényezni lehet, de nem sok esélyt látok rá, hogy ezt engedélyezik.
17/23 A kérdező kommentje:
Ma felvetődött a Dániel név. Ezzel csak az a baj, hogy tucatnév és idétlen a becézése. Szerintetek jó ez a név?
A vezetéknév Vargha lesz.
2013. máj. 16. 20:53
19/23 A kérdező kommentje:
Ma megszületett Vargha Dániel Csukla!
2013. jún. 2. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!