Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Csukla...

Mi a véleményetek a Csukla névről?

Figyelt kérdés
Június elején fiúnk fog születni, egyelőre úgy gondoljuk, hogy Csukla lesz a neve. Mit gondoltok erről a névről?
2013. máj. 12. 12:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem az, hogy jó nagy kicsesz.és lehet a gyerekkel...
2013. máj. 12. 12:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Gratulálok a babához! :)

2. Nem szeretnék gonosz lenni, fe erről a névről egyből ez jutott eszembe: ülnek a 6-8 év körüli gyetekek a teremben, bejön egy kisfiú és valaki megszólal: mivan Csukla, ma nem csuklasz?! :)

2013. máj. 12. 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Létezik ilyen keresztnév???????

Szegény gyerek..., és ha majd felnő...

2013. máj. 12. 12:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a névvel egy egész életet kell leélnie, de borítékolhatod már most, hogy a suliba csúfolni fogják, rosszabb esetben antiszociális lesz a gyerek kamasz korára. Ha ezt szeretnéd, nyugodtan add neki ezt a nevet!
2013. máj. 12. 12:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Csodás név.

Nekem is ilyen csuklasz- csuklik gúnyolódások jutottak eszembe. Ugye csak vicc?? Szegény gyerekemet tuti nem tenném ki ilyennek.

2013. máj. 12. 12:24
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az mta anyakönyvezhető nevei között ilyen nincs is.
2013. máj. 12. 12:26
 7/23 anonim ***** válasza:
2013. máj. 12. 12:27
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én úgy tudom van ilyen név, legalábbis a feleségem azt mondta. Nekem tetszik ez a név, csak az a baj, hogy mindenki, aki meghallja, az a csuklik igére asszociál. Ezért nem vagyunk biztos a dolgunkban. Felvetődött még a Sándor és a Kázmér név is. Azok hogy tetszenek?
2013. máj. 12. 12:42
 9/23 anonim ***** válasza:
Ennel a nevnel mar csak az nagyobb idiotizmusra vall, hogy kerdest nyitottal rola. Az oke, h kulonleges nevet akarsz adni a gyereknek, msr ha egyaltalan persze komoly a kerdes, de ennel gyokerebbet ki sem talalhattal volna. Kezdd ugy a kerdest magadban, h te orulnel-e, ha ilyen "szep" neved lenne. Egy eletet kell leelnie ezzel a nevvel, raadasul ki sem derul belole, h fiu vagy lany nev-e, en speciel azt gonfoltam, h lanynev. Gondold el, h a gyerekedrol nev alapjan meg a nemet sem nemet sem
2013. máj. 12. 12:45
 10/23 anonim ***** válasza:
Lehetne tudni, kozrohely targya lenne. Mind a ket masik fiu nev szep, en a Kazmert valasztanam, az kulonlegesebb.
2013. máj. 12. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!