Mi a véleményetek a Brendon névről?
Cuki név! A párom testvérének a kutyáját hívják így:)
Én tuti nem adnám neki, de Te vagy az anyuma, Te döntesz!
17hkm
Magyar gyereknek hülyén áll és nevetséges. Főleg egy igazán magyar vezetéknévhez. Pl Kovács Brandon. Úristen.
De Brando Fraser az egészen más...
A Brendon az egy nagyon jó név, mármint az üzletláncnak. Szeretek ott vásárolni. Bocsiii :)
Ha Brendiként becéznéd, az se rossz, de az meg olyan mint a Brandy... finom ital, de nem gyereknek való. :)
Nem tetszik nekem nagyon "sok" és valóban magyar vezetéknevekkel annyira gázul hangzik...csakúgy mint a Kevin. De hát nem nekem kell tetszen gondolom:)
Ismerek amúgy Brendon nevű kisgyereket, 2-t is, egyik se "brazil" és a szüleik is normális, viszonylag tanult emberek nem ilyen egyszerűbbek... Fura hogy pont ezt.
Ráadásul azt mondták (az egyik szülőpár) hogy hónapokig nézegették az utónév könyvet és egyik név se tetszett nekik igazán így végül ezt választották...hú nem tudom nekem ez olyan fura-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!