Nikoletta 23 kérdése:
Mivel kezeljem a szúnyogcsípést 2 éves fiamnál?
Figyelt kérdés
Allergiás a csípésre.Dokinőnk írt fel neki Fenistil cseppeket,én vettem még Fenistil gélt és Vape spray-t,elektromos riasztót.Minden igyekezetem ellenére megcsípte a szúnyog.Így az arcán most piros foltok vannak.Mit vegyek,hogy enyhítsem a tüneteket?2013. máj. 12. 11:09
1/4 anonim válasza:
A foltokat kend be pici ecettel. Enyhíti a viszketést.
2/4 anonim válasza:
Kálciumot nem mondta a doktornéi? Nálunk egy ismerős gyereket ha megcsíp egy szúnyog nem túlzok a fél gyerek bedagad, minél előbb ampullás kálciumot kell neki adni. (Talán fél ampulla fél pohár vízbe.) De ha nincs ilyen ampullásotok akkor csak egy negyed pezsgőtablettát adsz neki az is jó. Kenni Fenistillel érdemes és persze a cseppeket is ad be neki.
3/4 anonim válasza:
Nekem a hagyományom cinkrázót ajánlották a gyógyszertárban, és azzal kenem a gyerekeimet. Hűsíti, enyhíti a viszketést és csillapítja a gyulladást. Nekünk bevált. Fenistil és társai semmit nem értek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!Igyekszem mindet megfogadni és hasznosítani!
2013. máj. 12. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!