Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel kezeljem a fülét? A...

Mivel kezeljem a fülét? A fülbevaló majdnem belenőtt a füllyukba, váladékozik, sebes, fáj neki.

Figyelt kérdés

4 éves a kislány.

Próbálom forgatni a fülbevalót, de nem akarja engedni, fáj neki, sebes.

Ilyenkor orvoshoz kellene menni? Igaz, megyünk is pénteken más ügyben, akkor meg tudom kérdezni, de addig mivel kezeljem?

Alkoholra gondoltam, jó lenne?

2013. márc. 15. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen patikában kapható alkohol és utána Neogranormonnal kenegesd neki. És muszáj forgatni....
2013. márc. 15. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
szerintem vedd ki neki :(. alkohol szerintem jó rá de várj még amíg valaki ír nehogy hülyeséget mondjak.
2013. márc. 15. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen vegyétek ki a fülbevalót! Utána kezeljétek pl. betadinnal, amíg a váladékozás és a gyulladás el nem múlik. Ha meggyógyult, visszatehetitek (vagy egy olyat, ami hipoallergén).
2013. márc. 15. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Krémezd, és úgy forgasd óvatosan!

Utána szedd ki és hintőpor, esetleg gyulladáscsökkentő krém.

2013. márc. 15. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi kaptunk rá egy Bactroban nevű kenőcsöt. Nem tudom, csak receptre van-e, de érdemes megkérdezni.
2013. márc. 15. 16:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2013. márc. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!