Így nehezebb lesz a teherbeesés? Másnak is volt így?
Figyelt kérdés
Két hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót,amit 2010 óta szedtem. Először 24 napra jött meg,másodszorra pedig 33napra. Régen mindig 25-26naposak voltak a ciklusaim még a gyógyszer előtt.
Kétségbe vagyok esve,2hónap múlva kezdenénk próbálkozni :(
2013. máj. 11. 17:33
1/3 anonim válasza:
Ez 2 hónap után simán belefér! Örüljön neki hogy rögtön megjött 1-2 hónap és helyre áll valószínűleg!
2/3 anonim válasza:
Gyógyszer utána ez nagyon gyakori, hiszen borul az eddig hormonháztartás, reméljük szerencséd lesz és pár hónapon belül vissza áll.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj. Én is 4-5 évig szedtem gyógyszert, majd fél évet kihagytam, hogy ürüljön a szervezetemből. Ezután amikor próbálkozni kezdtünk, szinte azonnal sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!