Melyik volt az az étel a terhességed alatt, amit akkor annyira megkívántál, és most rá sem tudsz nézni?
Kígyóuborka. :)
Napi 4-5 darabot képes voltam elfalatozgatni (nasi helyett is). Most viszont ránézek és forog a gyomrom.
Előtte sem ettem, csak terhesség alatt: aszalt sárgabarack.
Ma ha meglátom egy multi reklámújságjában rám tör a hányinger és kiráz a hideg. Ez a napokban történt. :)
Most sem volt kellemes leírni a nevét. :D PFej.
Pizza.
Terhesen egyszer úgy megkívántam, hogy be is zabáltam belőle egy jó nagy adaggal.
Eredmény: 4 éve rá sem néztem pizzára, és ha pizzéria mellett megyek el, szó szerint hányingerem van.
Őrület.
A másik nekem is a káposztás tészta. Terhesség előtt utáltam, terhesen viszont favorit volt, de mióta megszületett a babám, messziről kerülöm a káposztás dolgokat.
Mi most várjuk az első babánkat, a kívánós korszakon viszont túl vagyunk. Mindenféle gyümölcsöt és zöldséget kívántam (olykor natúr ettem a citromot), és ma már nem olyan veszett mód, de ugyanúgy szeretem ezeket.
25 hkm
1. gyereknél : ruszli (pácolt hal), szerintem az életben nem fogok többet ilyet enni
2. gyereknél: aszalt füge, sose szerettem, de szülés óta, 15 hónapja eszembe sem jutott, hogy egyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!