Melyik volt az az étel a terhességed alatt, amit akkor annyira megkívántál, és most rá sem tudsz nézni?
chili paprika :) minden mennyiségben :D pizzára, pörköltbe, szendvicsre, lehet kapni befőttbe, na azt ettem tonnaszámra magába nasinak :) imádtam :)
férjem is mindig megkóstolta, de tüzet okádott tőle, nekem meg olyan finom édes volt :)
most is imádnám, de egyszerűen nem bírom megenni olyan erős, nem is értem hogy bírtam megenni akkor vagy hogy a viharban nem éreztem egyáltalán csípősnek :)
Fiad vagy kislányod lett kedves utolsó?:)
5-ös voltam
Szecsuáni csípős csirke :) A férjem meg akarta kóstolni majd megfulladt. Én meg majd mindennap ettem. Na azóta még csak ránézni sem bírok. Sosem szerettem a csípőset, de 9 hónap alatt állítom rajtam gazdagodott meg a helyi kínai büfés :)
Savanyút-savanyúval, kilószámra a savanyú káposztát-uborkával stb.
Egyébként lányom lett, az édességért nincs oda, de figyelnem kell rá, mert képes fél kiló savanyúságot is betermelni egyszerre. (4 éves lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!