Sára Róza név együtt milyen?
Figyelt kérdés
A leendő apuka szerint olyan mint a sárga rózsa, tényleg? :)
A Sára név gyerekkoromtól kezdve nagy kedvencem, ez lesz a lányunk neve. A férjemnek is tetszik.
Anyósom is Sára, vagyis Sári, úgyhogy a megnevezés nem fog gondot okozni, viszont innen támadt az ötletem, hogy a másik nagyi nevét is kapja meg ha már véletlen így alakult, hogy az anyósomét kapja. Szerintem jól hangzik együtt a két név. Érdekelne kinek hogy jön be.
2013. máj. 10. 10:08
11/12 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon szép így együtt, nekem nagyon tetzsik. Nekem se hangzott sárga rózsának, de úgy rémlik valaki más is akarta ezt a névpárost adni, és kérdezte is itt gyk-n.
Nekem az egyik nagy kedvencem a Sára, én Sára Imola párosításban szeretném majd adni.
12/12 anonim 

válasza:

Nekem tetszik. Szep hangzasu. :)
A hugom Lilla Roza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!