Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára Róza név együtt milyen?

Sára Róza név együtt milyen?

Figyelt kérdés

A leendő apuka szerint olyan mint a sárga rózsa, tényleg? :)

A Sára név gyerekkoromtól kezdve nagy kedvencem, ez lesz a lányunk neve. A férjemnek is tetszik.

Anyósom is Sára, vagyis Sári, úgyhogy a megnevezés nem fog gondot okozni, viszont innen támadt az ötletem, hogy a másik nagyi nevét is kapja meg ha már véletlen így alakult, hogy az anyósomét kapja. Szerintem jól hangzik együtt a két név. Érdekelne kinek hogy jön be.

2013. máj. 10. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem rossz, sőt, inkább szép. Én nem asszociáltam a sárga rózsára.
2013. máj. 10. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik külön külön is ...de együtt is nagyon szép:)
2013. máj. 10. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl sok együtt.Valahogy olyan "egyenrangú" neveknek tartom őket,ezért fura.A rövid Sárához,valami hosszabb nevet tudok elképzelni,na meg nekem a Sára is meg a Róza is erőteljes,valahogy nem egészítik ki egymást.
2013. máj. 10. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Szép :)
2013. máj. 10. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét név tetszik, de először én is gyorsan olvastam a kérdést és kapásból sárga rózsát olvastam. De ha nektek ez tetszik szerintem nyugodtan add ezt a nevet, nem mindenki kapkod úgy az olvasással mint én.
2013. máj. 10. 10:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem szeretnénk másik második nevet, a Rózát csak a már említett ok miatt kapná. Ha nem akkor marad "csak" Sára:)

Én már nagyon sokszor kimondtam magamban, ezért nekem már picit sem fura. Az sem hogy mindkettő rövid.

Köszi a válaszokat! Ha marad ez az arány akkor valahogy csak meg kell győzzem a férjemet :)

2013. máj. 10. 10:40
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem tetszik egyik név sem, de a ti dolgotok, hogyan nevezitek el a lányotokat.
2013. máj. 10. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik a Sára Róza együtt,hasonlítanak egymásra...Nem adnám.A Sára önmagában nagyon szép.
2013. máj. 10. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
10:36-os vagyok, én már csak azért is így adnám a neveket, mert itt a hangzáson túl érzelmi töltése is van a neveknek. Pl a saját nevemet nem adnám a gyerekemnek a nagymamák nevét, főleg ha tetszik is és a kapcsolat is jó velük akkor minden további nélkül. Azt is gondold végig, hogy anyukádnak nem esne e rosszul, hogy csak az anyósod nevét kapná a kicsi. Bár ha nem olyan típusú anyukád, hogy ilyenen megsértődik lelke mélyén biztos jól esne neki ha mindkét nevet viselné a kicsi.
2013. máj. 10. 11:33
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem sértődős típus, amúgy is tudja, hogy nem anyósom miatt lesz Sára a kicsi.

Inkább nekem számít, hogy az ő nevét is megkapja :)

2013. máj. 10. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!