Szerintetek "illik" ilyet csinálni? Hogyan lehet anyukákkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van egy 6,5 hónapos kisfiam. Barátnőim közül nekem van csak babám és ők szépen fokozatosan "elkoptak" és megmondom őszintén, hiányzik, hogy valakivel beszélgethessek és szívesen megosztanám a tapasztalataimat és én is szívesen meghallgatnám másokét.
Amikor tanácsadásra megyünk, nagyon jól elbeszélgetek az anyukákkal, vannak akik nagyon szimpatikusak, viszont nem volt még olyan, hogy kétszer találkoztam volna ugyanazzal az anyukával.
Szerintetek hogyan lehet ismerkedni ilyen helyzetben? Illik meghívni magunkhoz egy (még) idegen anyukát a picivel? Vagy hogyan csináljam? Ha esetleg én nem vagyok szimpatikus neki, az a későbbi találkozásokkor elég kellemetlen lenne. Mit tanácsoltok?
2009. szept. 30. 09:22
11/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, a rögtöni meghívás valószínűleg túl rámenősnek tűnne. Csak az a baj, hogy tanácsadás után úgy rohan szinte mindenki, hogy mire kimondom a sziát, már haza is érnek...
2009. okt. 1. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!