Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? (többi lent)

Ti mit tennétek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a gondom h most estünk át a kisfiammal egy tüszős mandula gyulladáson.Jövő hétre kaptunk időpontot a Füll-Orr-Gégészetre megnézetni a manduláját.Lehet h ki veszik neki.És nekem az a gondom h sogornőm kisfia elég csúnyán meg van fázva.És hiába kértem meg h ne hozza át mert elkapja a kisiam.Nem törődik vele.Mert ha beteg lesz a fiam akkor nem tudom elvinni a dokihoz.És már mindent kipróbáltam de nem foglalkozik vele.Annál többször jön át.Nem tudom már h mit csináljak.Légyszi segítsetek.Ti mit tennétek?Bocsi h ilyen hosszú lett.Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 8. 08:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem engedned be.
2013. máj. 8. 08:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
ne nyiss neki ajtót.
2013. máj. 8. 08:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Közöld vele hogy neked a gyereked egészsége a legfontosabb és ennek érdekében míg beteg a gyereke nem látod szívesen.Egyéként tuti direkt csinálja. Akkor te meg direkt ne engedd be.
2013. máj. 8. 08:46
 4/16 anonim ***** válasza:
ha jönne látogatóba megmondod neki h beteg a család és ne jöjjön be. utána rácsapod az ajtót.
2013. máj. 8. 08:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Az a baj h anyósomnál lakunk,mert nem tudunk elköltözni saját lakásba.És anyósomhoz jön.De nem beszélgetni hanem leül netezni és onnantól nem képes még a fiára se szólni.
2013. máj. 8. 08:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor mutatókra záródnak szobátok ajtaját.
2013. máj. 8. 08:57
 7/16 A kérdező kommentje:
3-mas hát már neki is jó lenne ha egészséges lenne mert már vagy 2hónapja itthon van.Mert szegénykém folyton beteg a mandulája végett,meg az asztmája is kijön neki ilyen időbe.Már ő is azt várja mikor lesz egészséges h tudjon menni oviba.
2013. máj. 8. 08:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Huh.... Szotarprogram.... Szóval magatokra zarod a szobátok ajtaját.
 9/16 anonim ***** válasza:
esetleg nem tudsz bezárkózni arra az időre a fiaddal a szobába?
 10/16 A kérdező kommentje:
Már próbáltam és feljöttek.És a kisgyerek milyen rögtön meglátta és már ment is le játszani.Már el is magyaráztam neki h jó lenne ha otthon maradna.De semmi reagáls rá.Süket fülekre találnak a szavaim.
2013. máj. 8. 09:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!