Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden 30 as éveibe járó nő...

Minden 30 as éveibe járó nő igy érez?

Figyelt kérdés

nem rég szültem (11 hetes a picim a nagyobbik két és fél éves)

pár hete azon munkálkodok hogy kellene egy kis változás mint ruhatéren (selejteztem kidobtam a vacak elnyúlt ruháimat beszereztem uj ruhatárat nem nem márkásakat de jol néznek ki (megmutatni nem csak anya vagyok lebüfizett ruhákkal hanem nő is )20 bol megoldottam holnap jön a barátnőm átfesti a hajam gyönyörűbben szebbnek szeretnék látszani hiszen holnap már 29 éves leszek.

más is igy érez aki lassan a 30at tapossa hogy mint nő most fog tudni igazán kinöisedni?

jövö ilyen kor egy tetoválást szeretnék a Bokámra felvarratni illetve idén még jogsit szeretném letenni jövőre meg főiskolát elkezdeni.

más kismamáknak is vannak hasonlóan előretörekvő álmait mely szeretne még megvalósítani? mik lennének az?

nekem még az hogy szeretnék majd mielöt betöltöm a 33 dik életévemet még egy harmadik gyermeket

2013. máj. 7. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
én is 30 leszek, 2 gyermekem van, a kicsi egy éves múlt, kislányom-kisfiam van pár év különbséggel. Pont tegnap mentem fodrászhoz, befestettem a hajam(most hagytuk abba a szopit), beleférek a szoknyámba, amiket ugyan nem nagyon szeretek, de a páromnak tetszik. Új felsőket kaptam, nem 2 mérettel nagyobb pólókban járok már. Annyi tervem van még, már elkezdtem, lassan haladok :-)
2013. máj. 7. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én 35 vagyok,nemrég született a 3. babám. én most kezdtem a fogyózást,beszereztem mindent hozzá,levágattam a hajam-férjem utálja de ez van- tervezem a tetkót és a pótfelvételit. jogsit is :) önismereti tréningre járok,másképp viszonyulok magamhoz, a férjemhez. sokkal magabiztosabb vagyok és önállóbb. már nem érzem úgy h én csakis anyuka meg feleség vagyok és kész. eddig mióta férjhez mentem úgy gondoltam h nekem nincs máshoz jogom-tudom hülyeség de lehet azért éreztem igy mert ezt nevelték belém- de már nem igy érzem. annyi mindent nem tettem meg,itt az idő!

én ahogy a 35-öt betöltöttem mintha kicseréltek volna! vagyis,igen 30-35 fölött kiteljesedik az ember most vagyunk igazán nők!! :)

2013. máj. 7. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 7. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kereken 30 vagyok, 1, 5 éves a kisfiam a nagy 7 éves. Én rendszeresen festem a hajam, gyakran változik a frizurám, otthon sem járok melegítőben manikűrösnél épp tegnqp voltam és járok futni vagy bringázni is. A két gyerkőc között munka mellett elkezdtem a főiskolát, de abbahagytam, mivel veszélyeztetett terhes lettem. Szeptemberben szeretném befejezni, mellette 2 felsőfokú nyelvvizsga tervem, a jogsi már megvan. Nekm sajnos van egy betegségem szülés óta amivel kell foglalkoznom, de pont emiatt találtam rá a sportra, vagy pl a főzésnél arra, hogy csakis egészségs kajákat főzzek. Ha lenne rá időm blogot is írnék erről. A munka terén most szeretnék itthon maradni 3 évig, de csak azért, hogy végre olyan olyan munkahelyet találjak majd amit szeretek is meg a fizetés is jó, mert anno sajnos a szüleim nyomására mnetm olyan pályára amit utáltam, ezért van az, hogy én 2 gyerek után szeretnék úgymond karriert építeni, ami nm feltétlenül a pénzbeli részét értem, csak azt hogy szakmailag is megtaláljam azt a harmóniát amit a gyereknevelésb megtaláltam.
2013. máj. 7. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
29 vagyok, most várom az első babánkat. Többet szeretnénk. Suliba járok, törődöm magammal, de dolgozni nem dolgozom, túl sok lenne együtt. Megértem, amit érzel, szerintem teljesen normális :) Mi 3 babát szeretnénk, közben szeretném megszerezni a második diplomám és még egy nyelvet megtanulni (ennyi év alatt lesz is rá időm :), és ha már ovisok lesznek, további szakmai terveim is vannak. Nem áll meg az élet sem a gyerekek sem 30 után :) Sok sikert neked is! :)
2013. máj. 7. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Én augusztusban leszek 29 éves.Nem tudom miért de én ha belegondolok hogy harminc leszek a sírógörcs fog el.:-(

Szarkalábam is van egy kettő.:-(Kicsit irígykedem a 18 éves lánykákra.Pedig vékony vagyok,sőt vékonyabb mint szülés előtt...nekem van tetoválásom...:-)-ezt én is szerettem volna mindig-3 is van.Van egy diplomám..-amivel nem tatlálok munkahelyet,illetve jogsim is van.Szeretek vezetni.:-)Viszont a ruhatárammal nem vok megelégedve.Sok régi ruhám van,mert nincs szívem kidobálni,mert még jók rám,de hát már nem a legszebbek.Szoktam venni egy két darabot...Hajamat magam festem, de most azt is elszúrtam mert sötétebb lett és nem ál jó....Manikűröshöz nem járok.

Most hogy ezeket írok belegondoltam hogy mióta gyerekem van teljesen megváltoztam.Az előtt az utcára ki nem tettem volna a lábam smink nélkül,meg csinosan...stb stb.Most meg tréningruha sport cipő.Smink nuku,körömlakk talán a lábamra.teljen rosszul vagyok magamtól.Hajam copfba.Na nem is írom tovább.!

2013. máj. 7. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én márciusban töltöttem be a 30-at. Már vagy fél éve tiszta depressziós voltam amiatt, hogy 30 leszek. Úgy éreztem nekem már nincs mire számitanom az életben, pedig van egy szerető férjem, egy egészséges kislányom, saját lakásunk, majdnem teljesen hitelmentesitett autónk, munkahelyem, szüleim, barátaim.

Aztán március 7-én pozitivat teszteltem :) Tervezett baba és sokat váratott magára.

Most úgy érzem, hogy ennél boldogabb már nem is lehetnék. Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy ezeket megélhetem.

Kicsit meghiztam az utóbbi években, de most szépnek érzem magam. A férjem is minden nap elmondja, milyen jól nézek ki. Még csak csini pocim van, szóval még hizhatok, de most tetszek magamnak és elégedett vagyok mindennel, és alig várom, hogy elteljen ez a 9 hónap (vagyis már csak 5-6).

Egyébként én ősszel csináltam meg a jogsit, éppen ezért, mert még az nem volt meg (3 diplomám van).

2013. máj. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!