Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves korban...

Szerintetek hány éves korban érdemes megnézetni egy gyerekkel a Csillagok háborúját?

Figyelt kérdés
Az eredeti trilógiára gondolok, nem a béna előzményfilmekre. :)
2013. máj. 5. 08:04
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%
Én kb. 6 évesen láttam,azóta kedvencem,azóta gyűjtöttem 12 éves koromig a Star Wars legókat szerintem nem kortól függ,hanem attól milyen érett a gyerek...
2013. máj. 5. 15:48
 22/27 anonim válasza:

én 7 évesen láttam és imádtam

az öcsém meg kb. 5 évesen és ő is oda volt érte

2013. máj. 5. 19:23
 23/27 anonim válasza:
Szerintem is olyan 8 éves kornál simán lehet :D én is hamarabb láttam mint 8 és mégis nem lett tőle semmi bajom...
2013. máj. 5. 21:09
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát én egy agysorvadást kapott felnőtt anyuka vagyok, mert gyermekkoromban ezeken a filmeken(is) nőttem fel. Szerettem, és olvastam könyvben is ezeket, nekem szép mese volt, hősiességről, bajtársiasságról, összefogásról is szólt azért. Ellenben a mostani animációs filmekkel...

Az én fiaim 9-10 éves koruk körül látták először a filmeket, és utána elolvasták könyvben is, amit tőlem örököltek, én meg az apukámtól, úgyhogy erre büszke vagyok.

Egyébként a fantasztikus irodalom egy olyan témakör, amely van akit érdekel, van akit nem, nincs benne semmi rossz.

Nem lesz a gyereknek semmi baja attól, ha ezeket a filmeket látja, és attól sem, ha úgy nő fel, hogy nem látja és nem érdekli.

Vannak ettől sokkal problémásabb filmek is, valaki említette a Harry Pottert, hát az már felvet egy csomó vitás kérdést, és problémát is...

2013. máj. 6. 07:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a Star Wars,sem a Harry Potter nem okoz agysorvadást.Ellenben a tvben látható rajzfilmek,és bugyuta sorozatok már inkább,mindkettő nagyon jó film én mindkettőt 23 évesen a mai napig szeretem a Harry Pottert kb 11 éves koromtól, a Star Warst 7-8 éves koromtól,nem lesz semmi baja a gyereknek,ellenben Bogyó és Babóca,beszélő járművek,vonatok,Barátok közt,egyéb idióta sorozatok,horror filmek,valóságshowk nem tesznek jót a gyerekeknek,bár a felnőtteknek sem az tuti.
2013. máj. 6. 09:01
 26/27 anonim ***** válasza:

Én 6 évesen láttam, és imádtam, de igazán olyan 10-12 évesen merültem el benne. Szerintem semmi rossz nincs ezekben a filemekben. Főleg a régi trilógia nagyon jó. Bajtársisasságról, barátságról, összefogásról szól. Nincsenek benne nagyon durva részek. A szintén 6 éves lányom is biztos élvezné. Köszi az ötletet. :)

Amúgy a lányom az Avatart is látta, és nagyon tetszett neki. Ja és nyugodtan lepontozhattok.

2013. máj. 8. 11:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Igazából csak a 3. részben van olyan jelenet amit nem ajánlanék kisebb gyermekeknek
2015. márc. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!