Szerintetek hány éves korban érdemes megnézetni egy gyerekkel a Csillagok háborúját?
én 7 évesen láttam és imádtam
az öcsém meg kb. 5 évesen és ő is oda volt érte
Hát én egy agysorvadást kapott felnőtt anyuka vagyok, mert gyermekkoromban ezeken a filmeken(is) nőttem fel. Szerettem, és olvastam könyvben is ezeket, nekem szép mese volt, hősiességről, bajtársiasságról, összefogásról is szólt azért. Ellenben a mostani animációs filmekkel...
Az én fiaim 9-10 éves koruk körül látták először a filmeket, és utána elolvasták könyvben is, amit tőlem örököltek, én meg az apukámtól, úgyhogy erre büszke vagyok.
Egyébként a fantasztikus irodalom egy olyan témakör, amely van akit érdekel, van akit nem, nincs benne semmi rossz.
Nem lesz a gyereknek semmi baja attól, ha ezeket a filmeket látja, és attól sem, ha úgy nő fel, hogy nem látja és nem érdekli.
Vannak ettől sokkal problémásabb filmek is, valaki említette a Harry Pottert, hát az már felvet egy csomó vitás kérdést, és problémát is...
Én 6 évesen láttam, és imádtam, de igazán olyan 10-12 évesen merültem el benne. Szerintem semmi rossz nincs ezekben a filemekben. Főleg a régi trilógia nagyon jó. Bajtársisasságról, barátságról, összefogásról szól. Nincsenek benne nagyon durva részek. A szintén 6 éves lányom is biztos élvezné. Köszi az ötletet. :)
Amúgy a lányom az Avatart is látta, és nagyon tetszett neki. Ja és nyugodtan lepontozhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!